CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szegedy Lujzi néninek a csepeliek segítségére van szüksége

2016. június 24. 10:32 - csú

voroskereszt-veradas-156.pngKedd óta ismét a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházban kezelik Szegedy Lujza tanárnőt, Csepel Díszpolgárát, akinek egyelőre nem tudtak vért adni ritka vércsoportja miatt. A gyémántdiplomás tanárnő állapota romlott az utóbbi napokban. Azt kéri a segítőkész emberektől, hogy lehetőségük szerint jelentkezzenek véradásra a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházban.

Eredetileg úgy volt, hogy Szegedy Lujzát a hétvégére hazaengedik a kórházból, de orvosai közölték vele, egyelőre maradnia kell, mert rossz a vérképe és nem tudták biztosítani a vérátömlesztést. A kórház készletében jelenleg nincsen

0RH negatív vér, amelyet kapnia kellene a betegnek - olvasható a csepel.hu-n.

A vérátömlesztéséhez a ritka vércsoportba tartozó 0RH negatív vérből nagyon kevés van. Akkor végül megkapta a szükséges kezelést, és az állapota némileg javult, de az utóbbi napokban egyre rosszabb lett a vérképe.

Az irányított véradásnál fontos, hogy az alábbi adatokat adják meg a kedvezményezettről: Szegedy Lujza, 1933. 11. 21. 054 686 342 Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház 2. belosztály. A kedvezményezett vércsoportja: 0RH negatív

Forrás: 21.kerület.ittlakunk.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr608836654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása