CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A piszkos munkát nőkre bízza a gyáva Fidesz

2016. augusztus 30. 03:24 - csú

boltzaras_erdosine.PNGMeglehetősen sok a Fidesz körül a tájékozatlan és naiv, de mindig jókor, jó helyen lévő hölgy.

Gabi néni kezdte a sort Fejér megyéből, amikor vasárnapi boltzárügyben beelőzte az MSZP-t. Hasonló műfajban jeleskedett Erdősi Lászlóné, a herceghalmi polgármester neje, most pedig Bayer Zsolt kitüntetése ügyében tűnt fel a rasszista újságírót lovagkeresztre javasló asszony.

Gabi néni, a 65 éves baromfitenyésztő tavaly októberben úgy

„hekkelte" meg a népszavazást boltzárügyben, hogy pár másodperccel hamarabb érkezett a kérdése az Országos Választási Irodára, mint a szocia­listáké. Simonné Gercsényi Gabriella jött, látott, és eltűnt. A Tordas község határában élő asszony bazárt működtetett – és működtet ma is – lakóhelyén. Amikor a helyszínen érdeklődtünk, a „szemét multikat" szidalmazó férje a rendőröket is ránk hívta. A jogügyletekben és a népszavazási kérdésekben igen „jártas" hölgy csak annyit tett, hogy megakadályozta a boltzár megszüntetéséért küzdő MSZP-t a kérdés benyújtásában.

Utána annak ellenére sem kezdett aláírásgyűjtésbe, hogy a Kúria előre engedte. Viszont elérte, hogy az MSZP további négy hónapig nem nyújthatta be azt a kérdést, hogy semmisítsék meg a boltzártörvényt.

A nyilvánosságot hasonlóképp kínosan kerülő Erdősi Lászlóné kigyúrt kopaszok kíséretében érkezett a választási irodára ez év februárjában. A herceghalmi polgármester felesége szintén beelőzte az MSZP-t, egy fideszes kötődésű fickó kísérte, az erőszakba torkolt esetet a hazai és a nemzetközi média is felkapta, az MSZP-s indítványozókat megalázták. A börtönviselt biztonsági emberek által segített asszony pár másodperces előzése nyomán a herceghalmi „ősfideszes", de a párttal időközben szakító polgármesternek is magyarázkodnia kellett. Erdősi néni megtette, amit megkövetelt tőle a lelkiismerete, majd némasági fogadalmat téve eltűnt a nyilvánosság elől. Férje széke megingott, de aztán a helyén maradhatott ő is.

A legfrissebb ügy Bayer Zsolt kitüntetése. Pintér Jolán, a GULÁG-on Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány elnökhelyettese úgy javasolta Bayert lovagkeresztre, hogy előzőleg még az alapítvány elnökével, Stark Tamással sem egyeztetett. Utólag ugyan elismerte, hogy „ez morálisan nem volt helyes, és ezt már meg is beszéltük. Emiatt ostorozom is magam, de saját magam felé nincs lelkiismeretfurdalásom, mert aki beszél a Gulagról és ráirányítja a figyelmet az ott történt sorstragédiákra, borzalmakra, az számomra mindennél többet ér." Magyarul az volt a cél, hogy a rasszista publicistát mindenképpen kitüntessék. A gyanútlan asszony szülei tíz évet töltöttek a Gulagokon, ez pedig épp elég ok lehetett arra, hogy Bayert javasolja – noha állítása szerint nem is olvasta publicisztikáit.

Mindhárom hölgyben közös – ők nyilatkozták –, hogy semmilyen kapcsolatuk sincs politikusokkal. A körülöttük keletkezett szikrázó indulatokat nem akarták megérteni, a háttérben mozgolódó sunyi politikai szándékokat tagadták. Céljukat, mely mindhárom esetben a kormány célja is volt egyben, látványosan elérték. Aztán mentek tovább.

RAB  LÁSZLÓ

NOL.HU

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7511654942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.08.30. 08:45:23

A herceghalmi polgármester rossz fát tett a tűzre, közreműködött abban hogy lakóhelye elutasítsa a METRANS telephely létrehozási szándékát, ezt próbálta a felesége jóvátenni a Fidesz vezérei előtt!

Bezzeg Csepel vezetői a helyi lakosság megkérdezése nélkül helyet adtak a veszélyes anyag konténer átrakónak! A cég akkor tartott "közmeghallgatást, amikor a telep már félig elkészült! A közmeghallgatáson nem hogy Borbély Lénárd polgármester nem jelent meg, hanem más vezető sem, a jegyzőt kivéve! Szégyen rájuk, meg azokra is akik hatalomba szavazták őket!
süti beállítások módosítása