CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rangadóra készülnek a csepeli futsalosok

2016. október 01. 01:56 - csú

pizza_king_csepel.jpgA Pizza King Futsal Csep-Gól FC csapatára két győztes bajnoki meccs után újabb megpróbáltatás vár, mégpedig a szezonbeli első komoly fajsúlyú ellenfél a BME Futsal Club együttese. Az október 3-án a Soroksári Sportcsarnokban sorra kerülő találkozóra ellenfelünk is jó előjelekkel készül, hiszen a megelőző két játéknapon előbb a Városgazda Utánpótlás Akadémia otthonában sikerült nyerniük 4:1 arányban (Csernai 2, Dudás és Fazekas góljaival), majd hazai környezetben a Testnevelési Egyetem gárdáját fektették két vállra 3:1 arányban Fodor/2/ és Csernai találataival.

A BME rutinos együttesnek számít a sportágban, 2010 szeptembere óta fenn vannak a hazai futsal térképén. Az előző bajnoki kiírásban az NB II Nyugati csoportjának 3. helyén végeztek, 17 győzelemmel és 4 vereséggel 51 pontot összegyűjtve. Legnagyobb különbségű győzelmüket a Győrladaméri Sasok ellen aratták, ott 37:1 arányban diadalmaskodtak, de

a Törökbálintot is 26:1-re, a Nagytétényt pedig 20:1-re tángálták el. Ez már azonban a múlt…

A korábbi két bajnoki találkozó utánozhatatlan atmoszféráját biztosító csepeli szurkolókra ezúttal is számító Pizza King Futsal Csep-Gól FC együttese hétfőn 20:40-kor lép pályára a BME csapata ellen, de a szokásoknak megfelelően már 20 órától nyitott kapuk várnak minden érdeklődőt a Soroksári Sportcsarnokban.

Hajrá csepeli futsal, Hajrá Szigetország!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8411753321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása