CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Aki hallja, adja át! Együnk fánkot közpénzen Vajnáéktól!

2016. október 13. 03:36 - csú

vajna_es_felesege_timi.jpegHadd lássák ők is, hogy az élet nem csupa gyémánt és kaszinó!

Valaki bezúzta Vajna Timea üzletasszony fánksütödéjének ablakát. A károsult írja az oldalán: „Komolyan nem értem miért van ennyi rosszindulat néhány emberben. Az, hogy ez a bolt létrejöjjön (főleg a gyerekeknek) csaknem 1 év folyamatos munkája. De van egy rossz hírem: a kamera felvette...” (Na és, mondhatjuk, hiszen a Teréz körúti robbantót is, még sincsen meg. Bár nem kizárt, hogy erre komolyabb erőket csoportosítanak át a rendőrségen.)

Az üzlet pénteken nyit – vagyis mit beszélek?! Akkor lesz a „Grand Opening”. A szorgos asszony meghirdette, hogy két hétig ingyen adják a fánkot. Lehet, hogy ez kicsit merész vállalás volt, mert ma már az is olvasható, hogy aznap csak azok kapnak jutalomfalatot, akik részvételi szándékukat előre jelzik a giccs vernisszázsának Facebook-oldalán.

És itt „lép be” a csavar.

A hvg.hu írja, hogy felfedezte a lehetőséget a Segítsünk Együtt nevű, menekülteket, rászorulókat támogató Facebook-csoport is. Meg is osztotta, így: „Együnk fánkot közpénzen!”. Segítsünk hát mi is!

Aki hallja, adja át! Hajléktalanokat, szegényeket segítő szervezeteknek, alapítványoknak. Az éhes tömegek, melyek a Blahán tartott ételosztásokkor is hömpölyögnek, jól mutatnak majd a Belvárosban a megnyitó sok procc parvenüje között. Hadd lássák ők is, hogy az élet nem csupa gyémánt és kaszinó!

Plusz egy apróság: bolt neve Mr. Funk. Ez egy angol szó. Jelentése: félelem, rémület, bűz. Értem, hogy magyarul fánknak mondjuk, és ez vicces – de mégis, én Istenem, jóistenem! (Vagy ahogyan a német mondja: ich auch, du nicht, gut auch, du nicht.)

Veress Jenő

Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6011800629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.10.13. 05:54:45

Elmennek a 3,14csába!!! És akkor finom voltam, élősködő gecik!!!
süti beállítások módosítása