CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Csoda koboldokkal és tündérekkel szombaton a Munkásotthonban

2016. november 16. 02:43 - csú

csoda_csepelen_csmo.PNGTöbb mint száz rászoruló gyermek nézheti meg szombaton 11 órai kezdettel a Csepeli Munkásotthonban a Csoda című mesejátékot egy jótékonysági kezdeményezésnek köszönhetően. Teljes áru jegyek megvásárlása, minden érdeklődő számára lehetséges. Családoknak kedvezményeket is adnak

 A Csoda című táncos mesejáték egy kisfiú meghökkentő felfedezőútja egy rég elfeledett világban, a koboldok, tündérek birodalmában. A „hős útja”, amit mindannyian szívesen élünk át, járunk végig és szeretnénk, ha gyermekeink is ezen nőnének fel: a meséken, melyek hősei a mindennapjaink küzdelméhez, és az elszántsághoz adnak mintát.

A Napfényes színi társulat előadása

november 19-én, szombaton 11 órakor látogat Csepelre. Az előadás, amellett, hogy a széles nagyközönség számára szerveződött, erős szociális érzékenységet mutat, hiszen a közönség soraiban olyan gyerekeknek és családoknak adnak lehetőséget a „Csoda átélésére”, akiknek erre nem lenne lehetősége.

A jótékonysági kezdeményezés jól ötvözi az összefogás különböző formáit, hiszen az ingyenesen felajánlott jegyek mellett az iskolák is kedvezményesen vehetnek részt az előadáson, másrészt magánszemélyek adománya további ingyenes helyeket is teremt. A mesejáték maga is karitatív, közösségi alapon jött létre, a művészek, Gergely Atilla rendező, és a közreműködők közös munkájával.

Az előadás ugyanakkor nyitott mindenki számára, hiszen a teljes áru jegyek megvásárlása, minden érdeklődő számára lehetséges. Családoknak további kedvezményeket is adnak. 

A mesejáték 7 éves kortól ajánlott gyerekek, és a csodavilágba betekinteni kívánó felnőttek számára. Részletek a www.csodamese.hu weboldalon találhatók. (orientpress.hu és csmoa.hu)

csoda-1.jpg

csoda-2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1011964383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása