CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A siralmas állapotok gyógyítása helyett mire folyik el a csepeliek pénze?

2016. december 07. 05:46 - csú

kerdojel-mas-255_9.pngHolttestet találtak a Dél-pesti kórház mosdójában. Az egészségügyi ellátás a dél-pesti régióban is egyre rosszabb. A csepeli polgármester szemlélete is mutatja, hogy a Fidesz-hatalom magára hagyja, kivérezteti az egészségügyet. Mindenhová adja a közpénzt, de ide a legkevesebbet.

A sürgősségi részleg, a felvételi osztály állapota évtizedek óta siralmas, pedig a csepeli betegek itt fordulnak meg a legtöbbször. Mégis, csak Csepelről az évi sok milliók forinttal nem a Jahn Ferenc kórházat segíti, hanem a határon kívüli szervezeteket támogatja, migráns-ellenes propagandát finanszíroz, közterület felügyeletre, rendőrségre, katasztrófa védelemre, mentőkocsi vásárlásra költ, ami nem dolga! A csepeli lakosok egészséghez való jogának valóságos biztosításához, - ami dolga lenne - alig tesz hozzá!

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7412023145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.07. 18:01:09

Kénytelen vagyok megismételni, az illetékesek nem méltóztattak reagálni!

csepeliek.blog.hu/2016/11/30/botranyos_tragedia_a_del-pesti_korhazban_napokig_kallodo_holttest#comment-form
Tarjányi László 2016.11.30. 18:29:16

Verje meg az Isten

Verje meg az Isten Orbán Viktort, mert az ország pénzét stadionokra költi, nem az egészségügyre! Mert hagyott 100 milliárdot lenyúlni a haveroknak a betelepedési kötvény közvetítéséért! Mert hagyta lenyúlni a MNB-nél a közpénz százmilliárdokat, s átlapátolni alapítványokra, ahol azok "elvesztették közpénz jellegüket"! Mert elvette a kisemberek trafikját, földbérletét, rokkantnyugdíját!

Verje meg az Isten Németh Szilárdot, mert nem tesz semmit a csepeli emberek egészségügyi ellátásáért! Mert fél Orbántól, ezért nem mer előállni a követeléssel, hogy vissza a kórházat Csepelnek!

Verje meg az Isten Borbély Lénárdot, mert nem tesz semmit a csepeli emberek egészségügyi ellátásáért! Mert fél Németh Szilárdtól, nem meri mondani neki, ne a Dagi Vendéglőre költsön hanem a Tüdőgondozó/Tüdőszűrő Állomásra! Mert nem intézkedik a mammográfiai berendezés pótlásáról! Erre nincs pénz, csak a népszavazás kampányra?

Verje meg az Isten Bácskai János IX. kerületi polgármestert, mert a Szent István és Szent László Kórházaknál bevezette a fizetős utcai parkolást! A nyomorult betegek egy óra alatt még a recepciós pultnál sem kerülnek sorra, súlyos daganatos betegek ezer forintokat kénytelenek a parkolásra költeni naponta a rokkantsági ellátásukból!

Említett urakat verje meg az Istent, kapják meg azt a betegséget, amiben a nyomorult csepeliek szenvednek, s ne a Kútvölgyiben és a Honvédkórházban kapjanak VIP-ellátást!

86 éves családtagomat tegnap sürgősséggel a Dél-pesti Kórházba utalták, délután négytől éjfél után negyedóráig kellett ülnie a felvételi irodánál, utána meg ruhástól fektették a sürgősségi osztályon, étel-ital nélkül ma délelőttig, mert nem volt hely a kórházban! Ez jár az átlagembereknek ORBÁN VIKTOR jóvoltából! Verje meg az Isten!
süti beállítások módosítása