CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kövérné fenyegető közbeszólása vetett véget Lázár lázálmának?

2016. december 14. 04:06 - csú

lazar_janos_-morcos.PNGGyőzött a józan ész, gondoltam, amikor bejelentették, hogy na jó, nem a közalkalmazottak viszik majd ki az idősöknek az Erzsébet-utalványokat, hanem mégis a postások oldják meg a dolgot. De valami nem illet bele a képbe.

Orbán Viktor kormányára nem az a jellemző, hogy csak úgy belátja a tévedését és azt mondja az ő népének, bocsi, ez így tényleg nincsen jól. Ilyen csak egyetlen egyszer fordult elő, amikor fél Budapest ifjúsága kiment az utcára tiltakozni az internetadó ötlete ellen. Na, akkor, azt mondták, ok, fiúk, lányok, menjetek szépen haza, felejtsük el az egészet!

Most nem ment ki senki az utcára. Mindenki csak morgolódott, meg

igyekezett mindenféle okos érvet előhozni, hogy talán mégsem ez a megoldás volna a helyénvaló. A logikus gondolkodású Kósa Lajos pedig azzal házalt Vajna papa tévéjében, hogy ha a postások vinnék ki az utalványokat, még azt hinnék az öregek, minden hónapban így lesz majd. Az illetékes hosszú nevű szakszervezet főasszonya is csodálkozott, hogy lehetett valami szívhez szóló a miniszternek írt levelében, ha az ripsz-ropsz beadta a derekát és visszakozott. Tanácstalan tekintete arra utalt, maga sem tudja, melyik érvük hatott.

Aztán az egyik internetes portál, a 444.hu mindannyiunk homlokára csapott: Kövér házelnök a kulcs! Kövérné a szigetszentmiklósi járási hivatal vezetője reggel, kávézás közben odaszólhatott a férjének: "Te papa, beszélj már ezzel a Lázár gyerekkel, hogy felejtse már el ezt az ostobaságot, hogy mi legyünk a postások! Mert ha nem, nem eszel karácsonykor te sem pulykasültet..."

Így volt vagy nem? Mindegy. Minden jó, ha jó a vége.

Forrás: Somfai Péter (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4912041283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása