CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vakítás

2016. december 14. 05:59 - csú

ego_metro.PNGTöbb mint százemeletes felhőkarcolót Budapestre! Ez a Fidesz legfőbb vágya! Utána jön a sorban az olimpia, aztán a dél -udapesti hidak építésének terve.

Egyikből sem lesz semmi! Nem is az a cél, hogy megvalósuljon.

A cél az, hogy az emberek ezt lássák, és ne az égő metró szerelvényeket, a napi kétszer kialakult dugókat a csepeli II. Rákóczi Ferenc utcában és a többi felesleges látványberuházást az adófizetők pénzéből.

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

A cikk elkészülte után kaptuk a hírt:

Hihetetlen! Most a 3-as metro füstölt A minap arról írtunk, hogy úgy kellett kimenekíteni az utasokat a füstölő négyes metróról, később pedig arról számoltunk be, hogy a kettes metró vonalán ütközött össze két szerelvény, többen meg is sérültek. Nos, most - és nem először - a hármas metrón akadt egy kis zűr: füstölt. 

Egy metrószerelvény első kocsijánál észleltek füstölést a 3-as vonalon, a Deák Ferenc téri állomáson, amelynek kiürítését a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték. Az egységek az áramtalanítást követően lehatoltak a pályára, hőkamerával megkezdték a vizsgálatokat, keresik a füstölés okát. A közlekedési társaság negyven metrópótló autóbuszt biztosít a forgalomkorlátozás idejére - írja a Fővárosi Katasztrófavédelem a honlapján. (life.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1912039505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása