CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért Borbély Lénárd még mindig Csepel polgármestere?

2016. december 18. 05:59 - csú

A Szerintem Csepel című Facebook oldal szerzőjének véleményét, gondolatait változtatás nélkül közöljük:

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777_1.pngAzt hiszem, teljes joggal tehető fel a kérdés:
Miért Borbély Lénárd még Csepel polgármestere?

Na most, akik hűháznak, azokat nyugtatnám! Kicsit sem pártpolitikai a téma, nem kell beájulni! A témafelvetés részemről alapvetően egyszerű morális kérdés.

Nézzük először a Fidesz részéről, és hadd legyek az ördög ügyvédje. (amúgyis október 23.-a óta Gyurcsány szerint Orbánnal vagyok. :-D )

Szóval a Fidesz berkein belül tényleg senkiben nem merül fel, hogy "Lénárd waze, benézted, behibáztad, magad is a Parlamentben szónokoltál az ittas vezetés ellen, vondd már le a konzekvenciát, és mondj le. Hogy akarunk így

tisztességet demonstrálni, hogy prezentálunk elszámoltatást, ha magunk sem vagyunk következetesek?" Vagy valami ilyesmi.

Kultúr országban - pláne európaiban - egy ilyen hoppáré után a polgármester vagy magától lemond, vagy a frakciója kéri erre!

De mi van az ellenzéki oldalon, ha már a morális ügyekben a hatalomra nem számíthatunk?

Szeretettel, és barátsággal - de annál inkább felháborodva - kérdezem: TÉNYLEG SENKINEK NINCS VÉR A PUCÁJÁBAN CSEPELEN? Hogy nem került az eset másnapján 21 borosüveg a POHI elé sajtótájékoztató keretében? Hogy lehet ezt az ügyet nem napirenden tartani? Hogy nem háborodik fel a lakosság ezen az ügyön, a polgármester azonnali lemondását követelve?

Tényleg minden mindegy a csepelieknek? Ha meg igen, akkor panasznak helye nincs!

Forrás: Szerintem Csepel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6712052879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása