CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Árulkodó jelek: Csepel polgármestere már aláírni sem tud?

2017. január 20. 05:43 - csú

felkialto_es_kerdojel_2.PNGSzily László, a 444.hu újságírója csepeli históriáról kapott  levelet. Ismerjék meg olvasóink is:

Kedves Szily Laci! Egy rendkívül érdekes és fontos dolgot vettem észre csepel honlapján, amire szeretném felhívni a figyelmed, hátha érdekli a 444 olvasóit is. A csepeli polgármester a testületi ülés jegyzőkönyvének összes lapját nanométeres pontossággal ugyanúgy írta alá, csak a pecsét ugrál rajta jobbra-balra. Reméljük nem esett hamisítás áldozatává a dokumentum! Máskülönben mi értelme a pecsétet mozgatni az oda nyomtatott/fénymásolt aláíráson?

Ismételjük meg higgadtan: olvasónk puszta ránézésre kiszúrta, hogy

a csepeli önkormányzat netre felrakott jegyzőkönyveiben az aláírás mindig pontosan ugyanott van. Olvasónk ezt nemcsak kiszúrta, de meg is írta nekünk. Sőt, nemcsak kiszúrta és megírta, de fogta a dokumentum első tíz oldalát, és a megfelelő sarkokat levágva animgiffé fűzte össze őket, amit szintén elküldött. Íme a Bizonyíték:borbely_alairasa.gif

Levele végén ott a logikus kérdés:

Szerinted mi lehet a magyarázat?

Egészen regényes hangulatban kezdtem a nyomozáshoz, bár sajnos a kezdetektől féltem attól, hogy a valóság sohasem lehet olyan érdekes, mint egy 444-olvasó fantáziája. Hát nem is lett. Egészen hamar választ kaptam ugyanis Ábel Attila alpolgármestertől:

ezek a dokumentumok névbélyegzővel vannak lebélyegezve, amire a kiadmányozási szabályzatunk jogosít fel. Így a dokumentumok eredeti iratnak minősülnek. A névbélyegző használata megszokott eljárás az önkormányzatoknál, hivataloknál, cégeknél.

Már megint bebizonyosodott, hogy valamit nem tudni mennyivel izgalmasabb, mint tudni a prózai igazságot. Nem véletlenül nyert Donald Trump és nem én!

Forrás: 444.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3412131943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.01.20. 20:40:36

Az én értelmezésemben: Borbély Lénárd lényegében Németh Szilárd "névbélyegzője"!
süti beállítások módosítása