CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vége a találgatásnak! Kálmán Olga egyenesbe kerül a Hír TV-nél?

2017. február 16. 03:38 - csú

egyenes_beszed_kalman_olga.PNGEgyenesen Kálmán Olgával címmel indul márciusban az ATV-től távozott tévés új műsora a Hír TV-n - írja a Kreatív.

Az első adás március 13-án, hétfőn este fél 8-kor lesz látható. A műsor minden hétköznap este fél 8-kor jelentkezik majd, hétfőtől csütörtökig új műsorokkal, pénteken egy válogatással a hét adásainak legfontosabb pillanataiból.

Az új műsor címe és vizuális megjelenése egyértelműen a Kálmán Olga által felfuttatott brandre, márkára épít és emlékeztet, egyszerre újrakezdést és folytonosságot sugallva. A műsor promóciós plakátjai mától kezdve láthatók majd az országban, a Hír TV-n jövő héttől futnak majd az előzetes reklámok - írja a

portál.

Kálmán Olga decemberben mondott fel az ATV-nél, egyben bejelentette, hogy a Hír TV-nél folytatja pályafutását. A felmondási ideje februárban járt le a Németh Sándor tulajdonában lévő csatornánál, így hivatalosan csak február 14-től dolgozik Simicska tévéjénél.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2512264612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.16. 20:53:29

Amióta kivette a UPC az analóg csomagból a Hírtv-t, azóta nem tudom nézni! Ki van ez találva. A helyén még egy sportcsatorna van az eddigi öt mellé.
süti beállítások módosítása