CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Félelmetes, hogy mennyire hülyének nézik az embereket!

2017. február 20. 03:21 - csú

bucsuzas-2.PNGHallom, olvasom a kormányzati hírekben, hogy a legújabb kormányhoz közeli közvélemény-kutató intézet felmérése szerint a fiatalok többsége optimistának látja a jövőt, és bízik a kormányban, nem tervezi, hogy elhagyja az országot.

Meglepő - avagy mégsem - ez az (ál)hír, amelyet biztosan megrendeltek, mert a valóságban sajnos ez nem igaz. Nagyon sok fiatal, sőt már az idősebbek közül is egyre többen komolyan gondolják, hogy elhagyják az országot, és nemcsak időlegesen, hanem véglegesen is, mert nem látnak kiszámítható jövőképet.

Ez nem az ő hibájuk, hanem a kormányé, amely arra kényszeríti ezeket az embereket, hogy ha szabadon akarnak élni és gondolkodni, ha nem "birkák", akkor

vegyék a sátorfájukat és csak látogatóba jöjjenek haza. Szinte nincs is olyan ismerősöm, akinek valakije már ne hagyta volna el az országot, egyedül vagy családostól. Nem tudom, ezek után mégis miből gondolják, hogy hazánk immár az új Amerika, a korlátlan lehetőségek hazája?

Félelmetes, hogy mennyire hülyének nézik az embereket! Valaki elmondhatná a Fidesz vezetőinek, hogy szívük szerint még többen hagynák el ezt az országot, csak sajnálják magukra hagyni idős szüleiket ebben a embertelen, álkeresztény világban, ahol az állam semmibe veszi a beteg, idős embereket. Ha olyan szép és jó minden itt, akkor az elmúlt években mért hagyta el több hazánkfia az országot, mint 1956-ban? 

Makovics János

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7212274111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása