CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kormányprogram lett a néphülyítés

2017. február 22. 03:45 - csú

orban_es_nemeth.pngVan egy kis európai ország, amelynek vezetői nem a népéért, hanem saját hatalmukért tevékenykednek.

A néphülyítés kormányprogram lett, már saját minisztériuma is van. Sok a szolga, a talpnyaló, szaporodnak a sápszedők, a hazudozás a kormányprogram része.

Népnyúzás, hazaárulás, korrupció, harácsolás, pazarlás, demagógia, esélyegyenlőtlenség, öregek, elesettek kirekesztése, az oktatásban alattvalóképzés...

Ha valaki szót emel - őt vádolják meg! Már nevetséges az állandó ellenségkeresés. A vezér megközelíthetetlen, saját kérdéseire is csak a rádión keresztül válaszol, nehogy visszaszólhasson valaki. Vitatkozni emlékezetes 2006-os veresége óta nem áll ki, csak kinyilatkoztat! Bizonyos jelekből arra lehet következtetni, hogy ellenzéket is ő szervez magának. Hová jutottunk?!

Perecz S. Gergely (Népszava)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1012277787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.02.22. 22:59:49

"Bizonyos jelekből arra lehet következtetni, hogy ellenzéket is ő szervez magának."

Nagyon is elképzelhető hogy szervez magának ellenzéket, aminek a lépéseiről tud, hiszen az ő utasításait hajtja végre! Minél széttagoltabb az ellenzék, annál biztosabb a fideszes győzelem 2018-ban!

Erre azért ne vegyen mérget, mert lehet hogy a NÉP mégis őt, mármint Orbánt és a kegyeltjeit akarja és fogja elzavarni! Legfeljebb nem választáson, hanem lázadással!
süti beállítások módosítása