CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd harcolt, de alulmaradt

2017. március 05. 05:59 - csú

borbely_lenard_viragot_oszt.PNGEzzel a megrendítő, de sokat mondó képpel, valamint saját szövegével hirdette saját magát tegnap saját szócsövében, saját fotósával, saját alpolgármesterének szerkesztésében Borbély Lénárd, Csepel polgármestere. Borbély Lénárd virágot oszt a csepeli piacnál. Ennyi, oszt jó napot! Tessék tovább menni, kérem a következőt. Az előtérben csak a  félcipők látszanak ember és arc nélkül, távolabb pedig a magaslatról leereszkedő "nagy ember" az előtte meghajló szatyros asszonnyal. Szívszorítóan sok mindent kifejező költői kép Csepelről 2017-ben...

Borbély polgármester oszthatott volna krumplit is, de az  öt kilós zsákokat  kiosztotta még az ősszel. A szócsőben, vagyis a csepel.hu - ban olvashatók szerint Borbély polgármester a közelgő nőnap alkalmából osztogatta a virágot március 4-én, szombaton - írja a saját maga által írt közleményben, amelyben köszönetről egy szó sincs. Igen ám, de a 

nőnap az március 8-án, azaz csak szerdán lesz. Március 4-én a Kázmérokat és a Brútuszokat köszöntötték és nem a nőket.  Borbély úr március 15-ét sem 11-én fogja abszolválni. Hova ez a nagy sietség? Erről az apróságról a saját maga által írt disszertációban egy szót sem szól. Arról részletesen, név szerinti  felsorolásban beszél, hogy melyik fideszes állandó tettestársa osztogatta vele szinkronizáltan a tulipánokat, de arról egy árva szót sem szól, hogy közpénzből vagy saját zsebből fizették meg a csepeli gentleman-ek a Kázmér- Brútusz-napi bukétát.

Bizonyára  a harc miatt volt ilyen feledékeny Borbély úr. A közleményéből ugyanis látszik, hogy Csepel első polgára tíz soros tudósításában heroikus, mondhatnánk ember feletti küzdelmet vívott az alannyal és az állítmánnyal. Ez a két fenevad végül maga alá gyűrte Csepel polgármesterét. Borbély Lánárd ugyanis képtelen volt az alanyt az állítmánnyal egyeztetni. Szégyenszemre Arany János idézettel akarta magát mentegetni. Egy kívánsága azonban tökéletesen teljesült Borbély Lénárdnak, aki ezt írta:

"Remélem kollégáimmal mosolyt tudtunk csalni mindenki arcára ezen a csodálatos szombati reggelen".

Sikerült! És ha ez szombaton sikerült, akkor vasárnap is sikerülni fog, sőt lehet hogy lesznek túlteljesítők, hahotázók is. Köszönjük polgármester úr. Virágos jó kedvet varázsolt mára, vagyis Teofil és Özséb napjára. Mi lesz itt még nőnapig...?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5012312153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása