CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila éjjeli mentális leépülése agysorvasztással és mással...

2017. március 07. 05:59 - csú

Ábel sapkában-333_1.pngCsepel alpolgármestere, Ábel Attila drága szabadidejét a mentális leépüléssel töltötte ki. Erre egyik olvasónk hívta fel figyelmünket. Nem akartunk hitelt adni sorainak. Rosszul tettük! Hiszik vagy sem, de olvasónknak igaza van. Ezt bizonyítani fogjuk, hogy önök se maradjanak le a döbbenetes tényről.

Ábel Attila – állandó tettestársainak, ahogy ő hirdeti, kis baráti társaságának tudtával vagy anélkül – még vasárnap késő este, a sötétben, amikor mások már nyugovóra térnek, ő időt energiát nem sajnálva  22 óra 19 perckor kedvenc hangszerén, a csepel.info nevű szélső-fideszes hírblogon azt kürtölte világgá, hogy „a liberális gondolkozás komoly mentális leépülést okoz”.

Tudjuk, Csepel alpolgármestere  a KDNP új őrületéhez, a nemek társadalmi szerepét elemző gender-elmélet elítélőihez csatlakozva, ennek magyar egyetemi oktatása miatt gerjedt rá a klaviatúrára. Videókkal tűzdelt opuszának a címében közölte: „itt a bizonyíték, hogy a liberalizmus sorvasztja az agyat”. A legtisztább forrásra, a Pesti Srácok című kormányhű hírszájtra hivatkozva Csepel alpolgármestere, Ábel Attila ‑ az agysorvasztás jegyében ‑ még

a „gyerekek fütyije” körül futott egy kört, persze másokra hivatkozva. Na, azt amit ezért kapott hírblogjának, a csepel.infónak egyik-másik olvasójától, nem tette a kirakatba…

Azt még nem hallottuk, hogy éjszakai pikáns disszertációjáért mit kapott  Ábel Attila Németh Szilárdtól, a Fidesz alelnökétől, Csepel jótevőjétől. Az obsitos rezsikommandósról, Csepel bukott képviselő-jelöltjéről ugyanis mindenki tudja, hogy liberális, sőt – ó borzalom ‑ SZDSZ-es gyökereitől elrugaszkodva indult a politikai karrier csúcsainak meghódítására. Na már most, ha igaza van Ábel úrnak, akkor  a csúcsra járatott Fidesz-alelnök gondolkodása komoly mentális leépülést szenvedett. Bár nagyon sokan tényleg ezt gondolják róla, blogunk már magát a feltételezést is ellenzi, cáfolja és a leghatározottabban visszautasítja, még akkor is, ha ezt a csúfságot saját politikai kreatúrája, Ábel Attila állítja. Tényekkel tudjuk bizonyítani: Németh Szilárd minden gyanún felül áll, szerintünk nála a liberalizmusnak még az írmagja sem maradt meg.

Ezek után csak az a kérdés, Ábel Attila honnan tudja, hogy „a liberális gondolkozás komoly mentális leépülést okoz”. Ha Csepel jelenlegi alpolgármestere híven követte mentorát, Németh Szilárdot, magyarán: Ábel urat is megfertőzte a liberális gondolkodás, és a fertőzésből netán még visszamaradt valami, akkor mindent értünk. Aggódunk Csepel alpolgármesteréért. Gyors és végleges (szélső)jobbulást kívánunk!

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512318329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.07. 21:03:51

A liberalizmus biztosan szellemi leépülést okoz, mivel egysíkú gondolkodásra késztet! Egyetlen világboldogító nézet létezik, a liberalizmus, szerintük! Nos ezt vitte tovább a Fidesz is, és Németh Szilárd is. Csak az jó ahogy ők gondolkodnak! Ez szerintük akkor is így van, ha 1990-ben az ellenkezőjét gondolták és tették mint ma!

Csak az ökör konzekvens, mondta Bismarck, az első német kancellár. Én az vagyok, így sem az átkosban, sem azóta sem voltam soha kormánypárti! Nem így a Fidesz, folyamatosan váltogatja a köpönyegét, hogyan éri meg anyagilag, vagy hogyan juthat hatalomra!

Egy elvek és erkölcsök nélküli, anyagias banda! Nyomoroncok, mint Farkas Flórián, aki milliárdokban dúskál, de a saját apját hagyja nyomorogni! Hulladék banda!

csú 2017.03.08. 09:51:18

@Tarjányi László: Szellemi leépülést az elvakultság és nem a liberalizmus okoz. A többi stimmel.

Tarjányi László 2017.03.08. 21:53:29

@csú: A liberalizmus az egyén szabadságát hangsúlyozza, szemben minden más elvvel, amely az embert a társadalom elemeként látja!

A csoportokban élő állatok fennmaradása és sikere a tömegből fakadó védettségből, valamint az egyedek hatékony összműködéséből fakad!

A növényevő állatoknál a sokaság ad védelmet az egyednek a ragadozók ellen. A társas kapcsolatban élő ragadozók, például farkasok vagy oroszlánok a zsákmányszerzés hatékonyságát növelik az együttműködéssel.

Az embert a csoportban élés és a hatékony együttműködés tette a természet urává. Az együttműködés eszköze az embernél a beszéd kifejlődése lett, míg a csoportban élő állatok viselkedési formákkal, gesztusokkal kommunikálnak.

Amennyiben az ember még az emberré válás előtt feltalálta volna a liberalizmust, azaz az egyén szabadságát, akkor bizony sohase lett volna emberré, hanem a ragadozók martaléka lett volna!

Így utólag is előfordulhat hogy a liberalizmus lesz az emberiség halála, legalábbis a nyugati kultúráké, amelyek nem tudnak ellenállni a kollektivista keleti kultúráknak, például az iszlámnak!

Semmi sem bizonyítja a liberalizmus felsőbbségét más társadalmi formákkal szemben! Az ókori Egyiptom nem ismerte a liberalizmust mégis tovább fennállt mint bármely állam azóta! 4000 évnél tovább, s legnagyobb alkotásait mai korunkhoz képest több mint 4500 éve hozta létre (Hufu, görögül Kheopsz, ur.ideje kb. i. e. 2589 – i. e. 2566)!
süti beállítások módosítása