CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bosszú-buborék törvénygyártással

2017. március 21. 03:25 - csú

heineken_cimke.png"Ha valaki egy politikai rendezvényen kitűz egy vörös csillagot, ugyan fáj, de el kell viselnünk. Ha ugyanakkor ezt valaki pénzcsinálás céljából használja fel, azt már nem lehet megengedni" - indokolta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a parlamentben, hogy Semjén Zsolttal közös törvényjavaslata szerint miért kell levetetni a Heineken holland sörről Magyarországon a vörös csillagot.

Burány Sándor, a szocialisták vezérszónoka szerint Lázárék javaslata nem más mint

egy üzleti bosszú.

Korábban ugyanis a kormányoldalt egy cseppet sem zavarta a Heineken logója, így a céggel stratégiai megállapodást is kötöttek.

Lázár és a Semjén Zsolt csak azután nyújtott be törvényjavaslatot, hogy a Heineken román leányvállalata egy védjegypert nyert meg az "Igazi Csíki Sör"-t előállító céggel szemben.

Semjén hétfőn elismerte, az önkényuralmi jelképes javaslatukat a másik országban zajló jogvita miatt terjesztették be.

B.Z.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312356939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása