CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Celeb cipelte Csepelre a csomagokat a Burattino Gyermekotthon lakóinak

2017. március 22. 03:21 - csú

harsanyi_levente_a_burattinonal.PNGHarsányi Levente negyven adag ételt szolgált fel a csepeli Burattino Gyermekotthon lakóinak. A műsorvezető egy ételt házhoz szállító céggel közösen térítésmentesen vállalta a gyermekvédelmi gondozásban lévő lakók ebédeltetését.

– Amióta kétgyermekes apuka lettem, minden átértékelődött bennem. Ahol tudok, segítek, főleg gyermekeknek és családoknak – mondta Harsányi Levente, aki

az ételek feltálalásában is segédkezett, így feleleveníthette pincér végzettségét. – Tányér nélkül nem volt könnyű, de így is felpakoltam a kezemre négy-öt adag ételt. Láttam, hogy ez a gyerekeknek is tetszett.

Az ételeket szállító cég séfje, Kiss Gábor elmondta: ezentúl negyedévente szeretnének meg­lepni ételeikkel rászoruló gyermekeket, akik valószínűleg nem engedhetnék meg maguknak, hogy ilyen, ötcsillagos konyhákból származó fogásokat vásároljanak. (Borsonline.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312360157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása