CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ittasan vezetett a polgármester, ez kínos neki, ezért mást mószerol?

2017. március 31. 11:25 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777.pngÚj weblap jelent meg nem rég Csepelen 21ora.hu Ideje tisztán látni címmel. Az elektronikus újság ma Váratlan fordulat! A Fidesz megint politikai fórummá fokozta le az önkormányzat ülését címmel tudósítást közöl a tegnapi kt-tanácskozásról. A cikket változtatás nélkül közöljük, így ajánljuk olvasóink figyelmébe:

21_ora_pont_hu_fejlec_-2017-03-31-777.pngVáratlan fordulat! A Fidesz megint politikai fórummá fokozta le az önkormányzat ülését

„Csak a szokásos” – foglalta össze az önkormányzat testületi ülésén történteket egy csepeli ellenzéki képviselő. És valóban: a polgármester pártpolitikai célú bűnügyi beszámolóját a jól ismert luxusbaloldalazás, valamint kerületi kötődéssel véletlenül sem rendelkező szervezetek támogatása követte.

A testületi ülés “kék hírrel” kezdődött: Borbély Lénárd bocsánatkérésre szólította fel Szenteczky Jánost, amiért szerinte az MSZP-frakcióvezetőt jogerősen is elítélték abban a rágalmazási és becsületsértési perben, amelyben egy hírblog nevével való visszaélésért marasztalták el. (A szóban forgó csepel.info-t a Fidesz hosszú évek óta az ellenfelei lejáratására használja.)

Válaszul Szenteczky közölte, hogy az egyébként decemberi bírósági döntést tudomásul vette, viszont miután a Kúriához fordult jogorvoslatért, jogerős ítéletről nem lehet beszélni. Ezután Borbély elismerte, hogy nem tudta, hogy a végleges döntés még hátravan. Szenteczky megjegyezte még, hogy a polgármester a saját, ittas vezetési ügyét valahogy nem hozta szóba az ülésen, pedig ennyi erővel megtehette volna.

A 21ora.hu tyúkperekbe nem kíván beavatkozni, az viszont továbbra is kérdés, hogy mire szór el ki tudja mennyi közpénzt különböző ügyvédi megbízásokra az önkormányzat, ha a városvezetés az alapvető jogi szituációkkal sincs tisztában.

A tegnapi ülésről még annyit érdemes leírni, hogy a csepelieket érintő közlekedési átalakításokról, például a bezárásra ítélt HÉV sorsáról, vagy a függőben lévő fejlesztésekről, a Galvani úti híd vagy a gerincút folyamatosan tervezett folytatásáról természetesen szó sem esett. Viszont Horváth Gyula és Borbély Lénárd kellemesen elvitázgattak a DK-s képviselő Szent Imre téri parkolási bírságának jogosságán.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9012390365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása