CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Soros bosszantós deszantosai Csepelen szálltak partra

2017. április 11. 04:24 - csú

ejtoernyosok.PNGElég nagy tömeg gyűlt össze vasárnap este a a Parlament előtt, hogy a CEU bezárása ellen tiltakozzon. A kormánymédia szerint azért lehettek ennyien, mert Soros György buszokkal és repülőkkel szállította a helyszínre a tiltakozók tömegeit.

Mivel az esemény napján a városban gyakorlatilag szünetelt a forgalom utcai sportesemények miatt, a buszokat nyugodtan ki lehet zárni. De a repülőterek forgalma sem nőtt szignifikánsan, ezért csak egy eszköz maradt Soros számára, hogy eljuttassa seregeit a fővárosba: az ejtőernyő.

Nem lehet tehát kétség afelől, hogy valahol a főváros környékén, talán előző éjszaka, miközben a Gripenek legédesebb álmukat aludták, tízezrével értek földet Soros ejtőernyősei, hogy

aztán másnap az utca emberének álcázva magukat, részt vegyenek a tüntetésen. Ha ez így történt, akkor a légideszant hadművelet méretét tekintve a Normandiai partraszállással vetekszik. És mindez csak azért, hogy bosszantsák a magyar kormányt Soros deszantosai, jobban mondva bosszantosai. Rossz belegondolni, mi lesz akkor, ha Soros György egyszer tényleg nagyon megharagszik.

Forrás: KARCAGI LÁSZLÓ (Facebook)

Utóirat:

deszantosok.PNGA Csepeliek Újsága úgy értesült, hogy vasárnap hajnalban Csepelnél értek partot Soros deszantosai. Az akcióhoz egy sötét csellel, kommunisták üldözését színlelve, gyorsított eljárás keretében engedélyt kértek és kaptak a Fidesz éber alelnökétől, Németh Szilárdtól. A jótevő jóindulatával visszaélve ezt követően, a búvár Kund által szabadalmaztatott módszerrel megfúrták a NER hajóját, és az árral szemben, a víz alatt felúsztak a Dunán. A szigetcsúcsi csőszkunyhóban ruhát váltva egyetemistának álcázták magukat mintegy hatvan ezren, és így csatlakoztak a már ott lézengő 20-30 ezres demonstráló alakulathoz.

Na ezért voltak a tüntetésen összesen vagy nyolcvan ezren....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6012414297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása