CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila csepeli randija az atomfertőzött nyúllal és a Fidesszel

2017. április 21. 05:59 - csú

Ábel sapkában-333_1.pngVéleményem szerint teljessé vált a kampányüzemmód a csepeli fideszes önkormányzatnál. A kormány körkörös védelemtől a körkörös támadásig terjedő „harci” eszköztárát átvette a csepel.hu is. Ábel Attila alpolgármester, mint témafelelős, immár a Fidesz totális szolgálatába állította a honlapot, ő pedig, pártkatona lévén, gátlástalanul irányítja a kampányt a csepeliek adóforintjaiból működtetett hírportálon.

A csepel.hu közéleti rovatában Sorostól Simicskáig, Pontától a Jobbikig, a metrókorrupciótól a külföldről „gründolt” civil szervezetek ügynökké nyilvánításáig, „Brüsszel brutális fenyegetésétől” a csepeli baloldal, illetve egyes vezetőik lejáratásáig, a „liberális agymosodától” a hazaárulásig, az „atom fertőzött nyúltól” a migránsozásig, a csúsztatásoktól a hazugságokig minden megtalálható.

A cikkek azonban csak „tiszta forrásból” kerülhetnek fel a honlapra. Kizárólag a legigazabb, kormánypénzekből fenntartott magyar

fórumok – így például a 888.hu, a magyarforum.hu, a hirado.hu, a Pestisrácok.hu, a fidesz.hu, az egyoldalúságáról hírhedtté vált MTI, a Magyar Idők –, bírják az alpolgármester bizalmát. Ja, s ki ne hagyjam a csepel.infót, Ábel szélsőségeket is felvállaló, saját, általa szerkesztett, írt „lapját”. Mindegyik a kormány, a Fidesz propagandagépezetének egyik végterméke. Egyiket sem érdeklik a tények vagy  a másként gondolkodók véleménye. Sokféleképpen tálalják ugyanazt: a Kedves Vezér népért vívott heroikus küzdelmét a világ minden tájáról ránk zúduló, most éppen a „Soros által irányított” nemzetközi háború ellen.

Ugyanakkor  eléggé szűk azon fideszes főemberek köre, akik az Ábel úr által szerkesztett fórumon lehetőséget kapnak, akiket idéznek, akiknek minden sajtótájékoztatóját, böffenését leközlik. Ki más lehet ebben a sorban az első, mint Németh Szilárd? Ábel úr egykori és jelenlegi főnöke, a volt polgármester, aki a 2014-es országgyűlési választáson megbukott Csepelen. A listás képviselő, Akiből pártalelnök Lett. Németh ma az „illetékes elvtárs”, aki, szerintem mindenhez ért, minden ügyben azonnal nyilatkozatképes, holisztikus szemlélete miatt bármely esetben azonnal „bedobható”. Különösen az emberek lenézésében, migránsügyekben, de terrortámadások kapcsán vagy határvédelmi kérdések esetén vállalkozik szívesen az előírt mondandó tálalására. Ha kell, még megszokott demagógiáját, nagyképűségét is elhagyja. Sőt! Állítólag időnként saját, magvas gondolatai is vannak. Egyesek úgy vélik, hogy az „egyetemi és oktatási intézményekre vonatkozó jogszabályokat is ismeri, a „Soros-egyetem” működési gyakorlatáról, a pedagógus társadalom vagy a hazaáruló civil szervezetek gondjairól nem is beszélve.

Mások szerint Szilárd egy meg nem értett zseni, aki ha reggel a tükörbe néz, valószínűleg már csak egyre növekvő nagyságát látja. Szinte sajnálják, hogy nem vállal egyetlen bírálójával szemben sem nyílt vitát, amikor is a mindig meghökkentő érvelésével, a mindenkit lenyűgöző logikus és demagógiamentes gondolatmenetével megcáfolhatná az őt lebecsülő véleményeket vagy az éppen miatta szégyenkező csepelieket. Lehet, hogy még tényeket is hallanánk tőle, mondják, ha csak sértődötten ki nem rohanna ismét a teremből.

Most azonban nem a mesék idejét éljük. Fordítsuk ezért figyelmünket arra, mit kell tenni a változást akaróknak Csepelen azért, hogy 2018 után az önkormányzati média csak a csepelieket szolgálja. 

vox

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr912441873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.04.21. 22:40:22

Németh Szilárdon röhög az ország! Van is mit, a legnagyobb baromságot is képes elmondani, ha azzal bízzák meg! Egyfajta "előkóstoló", nem kell magukat égetni régebbi fideszes elvtársaknak, majd Németh Szilárd elmondja. Nem vevő a nép a hazugságra, hát majd Némethre kenjük, a saját ötletét adta elő! Így maradhat okos Orbán meg a szűk hatalmi kör, Németh csak egy hasznos bohóc!

Egyféleképpen kitörhet ebből a szerepből, ráadásul a fideszes elvtársaknak is ajkára fagyasztaná a mosolyt! Vállalja el a magyar Iliescu szerepét! Valakinek takarítania kell, mert hogy lejárt Orbán ideje! Még sem lenne jó ha a nép buktatná meg Orbánt, mert akkor oda lenne a hatalom! Így meg Orbán meg a szűk hatalmi elit feláldozásával átmenthetnék a hatalmat, tetszik érteni, egy magyar Nemzeti Megmentés Kormánya kreálásával! Nem tetszenek érteni? Ennyire nem lehetnek hülyék kedves fideszes tagtársak, nem esett le? Ez a román módszer, forradalom bukaresti módra!
süti beállítások módosítása