CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Merénylet a csepeli Kis-Duna partja ellen városvezetői parancsra?

2017. május 12. 05:34 - csú

illegalis_favagas.PNGMár megint berregnek a láncfűrészek Csepelen! Most nem a szent Imre téren, hanem a Kis-Duna partján, vágatják a fideszes csepeli vezetők a téli álomból éppen feléledt fákat! Panaszkodnak, és dühösek az emberek!
Mintha a Németh-Borbély tandem követői nem tudnák, hogy a fák meggyilkolásával a természeti védettséggel rendelkező RSD más élőlényét is kiirtják.

Pusztulnak a madarak, gyorsul a víz elhalása, és romlik a környék levegője is. Nem baj - mondják - a víz és a madarak nem szavaznak! Az embereket pedig átverik, vagy megfenyítik addig! Úgy "rendezik" a Duna-partot, hogy senkit nem kérdeznek. A KT képviselői sem tudnak a dologról. A lakosok és az ott időző horgászok se. Az öreg pecásokat is elüldözték azzal, hogy lehetetlenné tették számukra a part elérését.

Pedig lehetett volna másként! Úgy, hogy mindenki elégedett legyen. Ehhez az kellett volna, hogy

betartsák a törvényeket, megkérdezzék az embereket, szóba álljanak a horgászokkal, a zöld szervezetekkel és az öregek képviselőivel. konzultálniuk kellett volna a környezet-védelmi hatósággal, és be kellett volna tartaniuk a szabályokat, és szokásokat.

Na, ezt sose fogják megtenni, mert nem az itteniek szolgálatáért, hanem az uralkodásért vannak Csepel élén! Fogalmuk sincs, hogy amit elpusztítanak az nem csak fa, hanem az itteniek életének egy része. Nem csak fákat ölnek, hanem emlékeket, értékeket is tönkretesznek.

Forrás: Horváth Gyula facebook bejegyzése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8812491567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása