CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hülyeségei szorítják ki a hídvitát a csepeli közmédiából?

2017. július 12. 05:59 - csú

abel-nemeth_duo-777.pngA csepel.hu Németh Szilárd szolgálatában áll. Nem az önkormányzat, nem a fenntartók – a csepeliek –, hanem Németh Szilárd szolgálatában. Július első kilenc napján, az önkormányzati honlapon megjelent 12 írás fele Németh Szilárdról szólt. Németh, pártalelnökként járva a stúdiókat, szerkesztőségeket, mikrofon közelbe érve, nyilatkozgatott, sajtótájékoztatót tartott.

Könnyű dolga volt az önkormányzati és a párt agit.prop. ügyekért felelős alpolgármesternek, Ábel Attilának. Közölte a lapigazgató és felelős szerkesztő nélküli a csepel.hu-t összeállító  szerkesztőséggel a Mindentudó Nagy Főnökkel készült interjúk címét és megjelenési idejét, a szerkesztőség pedig szervilis módon, a helyi vazallushoz való feltétlen hűségtől vezérelve, végrehajtotta a cenzori ukázt, és máris

kész lett a honlap nagyobb része. Bár lehet, hogy az egészet Ábel Attila rendezte.

Nem az a gondom, hogy Ábel Attila és a csepel.hu rendszeresen helyt ad a listás fideszes országgyűlési képviselő hülyeségeinek, minden, nemegyszer közröhejt kiváltó, Csepelre „szégyent hozó” megnyilatkozásának, bár ez is megérne egy misét. Véleményem szerint az urak eddig is fideszes pártmédiaként használták a csepel.hu-t, a választások közeledtével még inkább ezt fogják tenni. Ismerve természetüket, azt sem vártam és várom el, hogy korrektek legyenek, erre ugyanis képtelenek. Valószínűleg ezért szeretik őket és honlapjukat a vezéreik, valamint a hithű fideszesek.

Azt hiányolom, hogy csepel.hu nem ad teret, a csepelieket valóban foglalkoztató témáknak. Így például a csepeli SZTK áldatlan helyzetének, a helyzetet mentő folyamatos átcsoportosítások valódi okainak, a HÉV sorsával kapcsolatos kérdéseknek, vagy annak, a most kibontakozó szakmai vitának, amely a Dunán megépülő új híd helyéről szól. http://csepeliek.blog.hu/2017/07/10/horvath_gyula_galvani_vagy_albertfalvai_legyen_a_csepeli_hid#more12646437

(A csepeli hídvitához hamarosan nagyon figyelemre méltó csepeli és fővárosi dokumentumokat nyújtunk át olvasóinknak)

V O X  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4512658185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.07.12. 23:28:14

Németh Szilárd azt hiszi, ha vele van tele a helyi média, akkor 2018-ban nyerni fog Csepelen! Pont az ellenkezője az igaz, ha nem írnának róla, nem lenne benne minden nap minden tv-ben, újságban, csak csendben, szakszerűen tenné a dolgát, akkor bíznának benne a csepeliek! Kinek kell egy nárcisztikus, handabandázó alak, a csepelieknek biztos nem! Alelnök úr, villogjon a pártjában, minket meg csepelieket hagyjon békén! Vonatkozik ez az itteni helytartóira és sleppjére is, elegünk van Önökből!
süti beállítások módosítása