CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepelieket is le akarják rázni a válogatott hazugságokkal?

2017. augusztus 05. 05:16 - csú

kerdojel-mas-255_12.pngNyílt levél aláírására kéri a kórházigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az igazgatóknak azt kellene igazolniuk, hogy „a magyar egészségügy javuló pályára állt az elmúlt években”.

Az elképesztő, felhábprító, de  valóságos történetet a  Népszava közölte. A baloldali újság azt írta, a nyílt levél lényegében nyílt hadüzenet a kormány által sorozatos álhírgyártással vádolt ellenzéki sajtónak. A Népszava úgy tudja, a levél, amit az Emmi kommunikációs főosztályának vezetője már el is juttatott a címzettekhez, többek közt ilyen mondatokkal van tele:

„Mindannyian tapasztaljuk, hogy a magyar egészségügy javuló pályára állt az elmúlt években. Az egészségügyi fejlesztések elsősorban vidéken, de Budapesten is érezhető mértékben járulnak hozzá a betegellátás javuló körülményeihez.”

A csepelieket is ellátó Jahn Ferenc Kórház igazgatója,

Dr. Ralovich Zsolt legutóbb a dél-pesti kórház  botránya kapcsán szólalt meg nyilvánosan, mondván, nem tömeges felmondás miatt zárt be egy belgyógyászati osztály, csak a szokásos, tervezett éves felújítás miatt.

Ezután még nem a kormány, hanem Kunhalmi Ágnes szocialista képviselő szólította meg, aki arra kérte a kórházvezetőt, hogy hozza nyilvánosságra a dokumentumokat, például megbízási szerződéseket, amik igazolják a felújítási munkákat. Ralovich a képviselőnek küldött válaszában ilyen típusú dokumentumot nem hozott nyilvánosságra, csak a kórház korábbi közleményét idézte, hozzátéve, hogy

Részlet a Dr. Ralovich Zsolt által Kunhalmi Ágnesnek küldött válaszlevélből.

A fenti mondatok tükrében túl nagy tétben mondjuk nem fogadnánk arra, hogy Ralovich igazgató úr szükség (újabb botrány) esetén esetleg nem írja alá a kormány propagandalevelét.

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2312702569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása