CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd képtelen megkülönböztetni a gyilkost az áldozattól?

2017. augusztus 15. 04:24 - csú

nemeth_szilard_mandineres.jpgNem állítható, hogy feltétel nélküli hódolója volnék Németh Szilárd intellektusának, de arra azért képesnek tartottam, hogy a gyilkost megkülönböztesse az áldozattól.

Ehhez képest azt, hogy egy amerikai kisvárosban a fehér felsőbbrendűséget hirdető neonáci megmozdulás egyik résztvevője szándékosan belehajtott az ellentüntetőkbe, egy fiatal jogásznőt halálra gázolt, 19 embert megsebesített, a következőképpen kommentálta: "Ide vezet a liberálfasizmus." (Nem, kedves Szilárd, ezek szimpla fasiszták voltak, semmi "liberál", hiába utálod a liberalizmust jobban). "Hol együttműködnek, hol összecsapnak a szélsőbalos, szélsőliberális és szélsőjobboldali megszállottak." Vagyis egyik kutya, másik eb, jó, a rasszista niggerezés-zsidózás se komilfó, viszont a neonácik ellen demonstrálók szélsőbaloldaliak és szélsőliberálisok, és szintén megszállottak.

Mégsem hihetem, hogy a Fidesz alelnökének elkerülte a figyelmét: itt a neonácik gyilkoltak, és nem fordítva.. Szerintem inkább trenírozik őszre. Ugyebár a kormány mindent megtesz, hogy erőszakos őszi összecsapások rémét fesse fel. Ha nem talál, csinál. Ha a

kormányellenes tüntetők -ahogy eddig- most sem akarnak az istennek sem erőszakoskodni, mibe kerül, hogy rájuk rontson egy-két, 'hazafias' érzéseiben sértett kopasz banda. Sokkal olcsóbb, mint a vizes vébé, de látványosságnak az se lesz kutya, amikor majd a kormány a közrend éber őrének népszerű szerepében tetszelegve rendet csinál, esetleg pár újabb jogkorlátozást vezet be..És akkor újra jön a bülbülszavú Németh Szilárd, és háborog a "szélsőbalos szélsőliberálisok" és "szélsőjobboldaliak" összecsapásán. Hiszen már mostani kommentárja szerint is mindkét fél egyformán "a csendes, nyugodt és normális többség kárára" cselekszik. Szólott Németh Szilárd a maga közismerten csendes, nyugodt és normális hangján. Már hallgatni is maga a lelki béke. Bár úgy teljes, ha nézhetem is közben.

Lendvai Ildikó 

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5112749266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása