CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Világszínvonalú szégyen Csepelen: minden egy felkelésen múlik

2017. augusztus 22. 05:52 - csú

nemeth_szilard_a_bamba-777.pngMértéktévesztésben. Gőzerővel folytatódnak a munkálatok a bölcsődei udvari játszóterek felújításáért!
Verejtékezve dolgoznak a (köz)munkások Csepel szerte a játszóterek felújításán! Nem győz forgolódni a locsolóautó, hogy ki ne száradjanak a rekettyésbe ültetett virágok.Borbély Lénárd kitüntette Laurencz Lászlót és megígérte neki, hogy az ő nevét viseli majd a Csepelen megépítendő új kézilabda csarnok!

A csepeli szakorvosi rendelőben viszont a betegirányító már 14 óra 10 perckor kénytelen elküldeni a beteget, mert a 14 órakor kezdődő rendelésre már „minden hely elkelt”! A felháborodott fájó fülű betegeknek jobb híján azt tanácsolják a „Tóth Ilonában”, hogy hozzanak maguknak orvost, akkor talán

lesz ellátás!/nomen est omen!/ A gyermek ügyeleten nincs szakképzett személyzet. (Juhász doktor ezt „világszínvonalú” ellátásnak tartja.) A konténer átrakóban valószínűleg engedélyezték, hogy a sérült veszélyes konténereket javítsanak, több kerület lakóit veszélyeztetve. A Corvin csomópontban, és a II. Rákóczi Ferenc úton naponta kétszer nem lehet közlekedni, a tervezetlenül idehozott forgalom, és a leállított gerinc úti létesítmények építése miatt. A Gubacsi híd képtelen a Dél pesti forgalmat elvezetni, Csepel bedugul!

A fenti állítások mind Csepel életéből valók! Úgy gondolom, hogy igazak is!
Az első csokrot a Fidesz jelenlegi városvezetői, a másodikat az ellenzék képviseli. A polgármester, és Ábel alpolgármester elvárná, (telisírja a Magyar Hírlapot) hogy az ellenzék ismerje el, hogy jók a törekvéseik! Arról panaszkodnak, hogy a „ballibeknek” semmi sem jó!. Pedig csupán arról van szó, hogy a jelenlegi vezetés óriási mértéktévesztésben van! Hiányos ismeretei, nulla csepeli tapasztalatai miatt azt hiszik, hogy a hangulatjavító intézkedések az egyedüli feladataik az itteni vezetőknek! (Most nem a piálásra gondolok!)

Ez azonban nem így van! Lehet mondani, hogy Csepelen ezen a területen nagy elmaradások voltak, de ez nem igazolja a mostani vezetés ez irányú csörtetését. Teleordibálták a világot, hogy ők mekkora pénzmaradványt produkáltak.(Kiderült, hogy ez nem haladja meg a szocik által az északi területből megmaradt 3,6 miliárdot, mert a többi a „véletlen elkönyvelés” - Nem tollas a hátam?) A valóságban azt mutatja, hogy képtelenek, hogy felmérjék, hogy ennek a kerületnek ahhoz, hogy élni, fejlődni tudjon, mi kell!

Nem látnak a kerítéseken túlra! (A saját korlátaikon és még Vízmű ltp-én sem.) Nem látják, hogy Csepelt (de Magyarországot sem) a migránsok áradata, meg a rezsicsökkentés érdekli, hanem az, hogy hol tudnak majd tanulni, dolgozni, közlekedni, gyógyulni, művelődni az itteniek. Soros Györggyel és a templomi kiprédikáltatás fenyegetésével sem jutnak az itteniek közelébe! Nem látják, hogy a butaságot már nem lehet demagógiával leplezni! Tisztán látszik, hogy semmilyen fogalmuk nincs a stratégiai gondolkodásról és arról, hogyan kell egy várost /kerületet/ tervezni, és vezetni! Csak a spontán fellángolás, és Németh Szilárd felkelésének jobb, vagy ballábas mivolta az, ami mindenkori cselekedeteiket befolyásolja! Ez viszont lássuk be, nem túl nagy intellektuális teljesítményt takar. (Még akkor sem, ha Juhász dr. súlyos egyénisége segíti őket a „szakmai” oldalról!) Az ellenzék egyhangúan elveti ezt!

Arról meg ne is beszéljünk, hogy sem az ellenzéket, de (a némaságból következtethetően) a fideszeseket sem kérdezik meg a korifeusok saját kitalációikról. Csak a Németh-Borbély-Ábel triumvirátus úri jókedve az, ami a fejlesztések megvalósíthatóságát megszabja! A Fidesz meg megszavazza! /Bravó!/

Szegény Laurencz mestert sem kímélik! Aljasul beugratják abba a hintába, hogy ők kézilabda csarnokot építenek az emlékére. Egy élő legendával ezt tenni, az aljasságnak is a legalja! Becsapni, megvezetni, saját haszonszerzésre felhasználni egy köztiszteletnek örvendő becsületes embert? Szégyen!
Valószínűleg úgy építik meg a kézilabda csarnokot, ahogy megépítették a világraszóló csinnadratta után a zsinagógát Csepelen! Vagy, ahogy „feljavították” a Csepel Sportcsarnokot, és ahogy „megmentették” a Munkásotthont! De, ide sorolhatnánk azt is, ahogy felújították az Olvasó munkás szobrát!
Talán egy iskolai tornatermet kiizzadnak! De, egyedül! 

Horváth Gyula

Forrás: A szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9412751634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása