CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki menti meg a csepelieknek a csepeli mentőt?

2017. augusztus 25. 05:16 - csú

mento_otlet_1.jpgMentők Csepelen! Kicsit bővebben:  mentők nincsenek Csepelen!

Hiába vásárolt a szocialista önkormányzat 2010 előtt két menőautót, és hiába vettek a fideszesek is vagy hármat, az egészségügy jelen helyzetében ezek úgy elvésznek az országos káoszban, mintha sosem lettek volna. A mostani vezetésnek ez nem számít, mert nekik csak az a fontos, hogy

a CSEPEL felirat virítson a kocsikon, mikor Rákosborzasztón közlekednek.

Csepelen az információm szerint egy eset kocsi 24 órában és egy általános betegszállító nappal áll a szolgálat rendelkezésére, Előfordul, hogy napközben még egy autót kapnak az itteni mentősök. Erről, és az egészségügy összes más hibájáról a hatalom hallgat.

A mostani hiányosság oka, hogy

nincs a kocsikra ültethető személyzet! Így a kiszállási idő már régen nem tartható, és a 40-50 perces érkezések váltak általánossá! Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy elképzelje; ennek a bűnnek milyen következménye van!

Nem véletlenül maradt ki a fideszes alaptörvényből, hogy legfőbb érték az ember!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2812770738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása