CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Miért hagynak szenvedni csepeli betegeket?

2017. szeptember 08. 05:57 - csú

csepeli_sztk_cedula_ful_orr_gege_-2017-08-10.jpgA csepeli képviselő-testületi ülésre  dr. Juhász György főigazgató főorvost az 21. kerületi SZTK (Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat ) felelős vezetőjét pedig kiállítják, hogy mondja bele a szenvedők szemébe, hogy Csepelen ilyen jó az egészségügyi ellátás még sosem volt! Belemondja!!!

Amit csütörtökön  a Csepeliek Újsága közölt, azt leírhattam volna magam is. Délután négykor egy csepeli hölgyet nem engedtek már bejelentkezni sem a fájós fülével az SZTK-ban. Aki négy után szabadul a munkából, szenvedjen, ahogy akar?! Üvöltsön fájdalmában? (Vigyázat! Közterületen ordítani nem lehet, mert

azért Sághi közterületi perzekutor tízezerre büntet /más számot nem ismer!/)

Az eszükbe sem jut, hogy visszaállítsák a korábbi 4-10 orvosból, szakszemélyzetből álló gyógyító osztályokat, megelőző szűréseket! Az macerás - gondolják fideszéknél! Pedig lenne miből: azt állítják, hogy 5 milliárd a pénzmaradványuk! Ha töredéke igaz, miért nem lépnek? Azért mert tudják, ha hagyják szenvedni a beteget elmegy a magánrendelésre, és fizet tíz, meg húszezer forintot?

Ez az! (Egymásra kacsintanak és mosolyogva dörzsölik kezüket, mert onnan meg leesik nekik vagy 20% amiből futja luxus kocsikra, utakra!) A fülfájás, fogfájás, valamint a gyerek szenvedése elviselhetetlen! Még akkor is fizet a beteg, ha emiatt napokig nem eszik! És ezzel el is érte a csepeli vezetés az igazi célját! Az ember ne a Tóth Ilona  SZTK-ba menjen, mert ott nem fogadják, hanem menjen a maszek rendelésekre?

Ja, hogy akkor miért fizette, és fizeti egy életen át a TB járulékot? Hát bizonyára azért, hogy Borbélynak legyen mit elkönyvelnie, Némethnek, meg a saját lakására utalnia! Juhász doktornak meg a kiemelt fizetését felvennie? A KT ülésre dr. Juhász Györgyöt pedig kiállítják, hogy mondja bele a szenvedők szemébe, hogy ilyen jó az egészségügyi ellátás még sose volt! Belemondja!!!

Az SZTK lassan kiürül, orvosok, nővérek, már alig vannak és a természetgyógyászt is kiutálják. Csak a földszinti imahely bővítését tervezgetik bőszen. (Gondolom, hogy legyen hely az utolsó kenet feladására.) Nem lepődnék meg, ha az illiberálisok lassan a piachoz csatolnák a komcsik által épített, és korszerűsített intézetet. Hűtőháznak például jó lenne! De lehet, hogy beltéri játszóteret, vagy extrém foglalkoztatót alakítanak ki belőle. Az igazgató, meg a fideszes sleppje persze változatlan fizetésen maradhatna, Borbély meg átvágja a szalagot és a csepelieket is!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr112810846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása