CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd újabb keresztet rakna Csepelre, most francia importból

2017. november 01. 11:42 - csú

000-2_borbely-nemeth-1000-es_1.pngMa reggel Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, csepeli lakos levelet írt  Borbély Lénárd csepeli polgármesternek. (Lehet, hogy már nincsenek beszélő viszonyban?) Olvasónk elfogta a levelet, (Csepel büszkeségének Facebook oldalán) és elküldte szerkesztőségünknek. A levélből kiderül: Sztálin legjobb tanítványa Rákosi volt, Orbán legjobb tanítványa kétségtelenül Németh Szilárd. De ne vágjunk a dolgok elé! Ne mi magyarázzuk a szöveget, hiszen az magáért beszél. Olvasóinkat nem akarjuk megfosztani a nagy élménytől, ezért változtatás nélkül tesszük közzé azt a levelet, amely most Csepelt és a mi Rezsi Szilárdunkat a világhírnév újabb állomására repíti. Első kézből:

Tisztelt Polgármester úr! Kedves Lénárd!

Mindenszentek Napján írom levelem, amelyben arra kérlek, hogy

a Képviselő-testülettel közösen, működjünk együtt egy, önazonosságunkat felvállaló és annak megtartását elősegítő, szimbolikus, de nagyon is hétköznapi ügyben.

A francia Államtanács – egy 1905-ben elfogadott, az állam és az egyház szétválasztásáról szóló törvényre hivatkozva - úgy határozott, hogy egy bretagne-i kisváros, Ploërmel főterén álló Szent II. János Pál szobráról a keresztet el kell távolítani.

Tegnap a reformáció 500. születésnapján Orbán Viktor miniszterelnök pedig így fogalmazott: „Magyarországnak a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szüksége.”

Mindkét álláspont ismeretében javaslom, hogy Csepel fogadja be, és őrizze meg a Szentatya szobráról leverni kívánt keresztet, mindaddig, amíg Franciaország a jakobinus kormányzás és az önfeladás útján halad!

Tisztelt Polgármester úr!

Én hiszek abban, hogy magyarságunk és európaiságunk megmaradásának egyik elengedhetetlen feltétele a keresztény értékek megőrzése. Úgy gondolom, hogy Európában azon országoké a jövő, amelyeknek erős hitbéli, nemzeti és családközpontú önazonosságuk van. Semmilyen ideológia, még a szekularizáció hamis értelmezése mentén sem adhatjuk fel önmagunkat. A „szabadság, egyenlőség, testvériség” mellett, kell, hogy éljen bennünk a „hit, remény, szeretet” hármas jelszava is.


Budapest, 2017. november 1.

Hitbéli barátsággal és tisztelettel:

Németh Szilárd

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6213131328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2017.11.01. 13:13:09

Ez a pacalkirály nem normális. Már értem miért zárták be az OPNit. Az a polgármester is ápolásra szorul aki erre a levélre érdemben és egyáltalán még válaszol is. Azt kell tenni vele mint ők tesznek az állampolgárral, leszarják. Nem normális.
süti beállítások módosítása