CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli sor! Csak csepeli sors?

2017. november 21. 05:59 - csú

csepeli_ingyen_krumpli_osztasa_csepelen_2017-11-18_szombat.PNG

Csepeliek százai az esővel, széllel dacolva várták, hogy megkapják az ingyen krumplit és az ingyen almát. Nem jegyre, hanem lakcím-kártyára osztották. Türelemmel vártak. Nem volt kedvük mosolyogni.

borbely_lenardnai_is_sikerult_ingyen_krumplit_szerezni.jpgJól kifogtuk! Borbély Lénárd csepeli polgármester hálójában az ingyen krumpli és az ingyen alma

abel_attila_krumplis_zsakkal.jpgÁbel Attila alpolgármester görnyedezik a teher alatt, de nem panaszkodik, jó a fogás

A csepeli  önkormányzat fideszes vezetői krumplit és almát osztottak a rászorulóknak szombaton. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke  közösségi oldalán lelkendezett a Sztárklikk internetes hírportál beszámolója szerint. Idézik is a rezsikommandóst:

„Ma délelőtt, immár sokadik alkalommal, krumplit és almát osztott a csepeli önkormányzat a rászorulóknak. Köszönet illeti őket a gondoskodásért, a figyelmességért, a tökéletes szervezésért! “

A kerületi hivatalos szócső, a csepel.hu többek között ezt írta: 

"Voltak, akik már egy órával a meghirdetett időpont előtt beálltak a sorba, így kezdéskor több helyszínen hosszú sor alakult ki. Az esős idő ellenére mindenki türelmesen várakozott, a gördülékeny szervezésnek köszönhetően gyorsan haladt az osztás. Fiatalok, középkorúak és idősek egyaránt eljöttek, néhányan gratuláltak a polgármesternek a példaértékű akció folytatásához. Többen hálájukat és köszönetüket fejezték ki, hogy gondoltak rájuk."

A sorban türelmesen állók valószínűleg az életükben nem láttak menekültet, Sorosról annyit tudhatnak, amennyit a kormányzati szennymédia rájuk zúdított. Nyomorukat nem a „migráncsoknak”, hanem Németh Szilárdnak és hasonszőrű cimboráinak, a Fidesznek köszönhetik.

krumpli_oreg_nenivel_nemeth_szilard_facebook_oldalan.jpgA Németh Szilárd által favorizált képekből, az oldalára feltett fotók látványa minden jóérzésű embert elszomorít. A sorban több százan álltak az egykori munkáskerület hét pontján. Minden korosztály képviseltette magát: gyerekek, fiatalok, idősebbek várták az adományt.  (Halkan kérdezem: vajon a krumpli és az alma árát közpénzből finanszírozta az önkormányzat, netán a szociális segélyre tervezett összegből csípték le?)

csepeli_krumpliosztas_kislany_almaval_-2017-11-18.jpgA Fidesz alelnöke úgy látszik, elégedett a látottakkal. Egyetlen emberi szót nem volt képes megfogalmazni, valami biztatót üzenni a csepeli embereknek. Naponta  fröcsköli tele a médiát, hogy a Fidesz megvédi az embereket.  Most erre telt tőle.

Fotó: Tóth Beáta 

Forrás: sztarklikk.hu és csepel.hu

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6513332303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.11.21. 21:43:58

Borbély és Ábel is pályázhatna egy-egy zöldséges pavilonra a Szent Imre téren! Nem venném a szívemre, ha megélhetési gondja támadna a családjaiknak a Fidesz csepeli bukása után!

Feltétel, csak személyesen árulhatnának ott, alkalmazottak nélkül! Legalább lenne hol elmondani a csepelieknek a véleményüket a Németh-Borbély-Ábel triász uralkodásáról!
süti beállítások módosítása