CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nagy leleplezések jönnek Csepelen

2017. november 22. 04:24 - csú

borbely_leleplezte_borbelyt.PNGCsepelen a következő hetekben, hónapokban gyakran fog lehullani a lepel, de itt van, amit nehéz lesz felülmúlni a kincstári (csepel.hu) fotó tanúsága szerint: Borbély Lénárd egyetlen húzásával leleplezi Borbély Lénárdot és Németh Szilárdot. Látványos jelenetek következnek hamarosan

A 21ora.hu hívta fel a figyelmet arra, hogy szoborállítási láz dúl Pesten a választások közeledtével címmel közölt összeállítást a hvg.hu.  A cikkből kiderül, hogy a sport és az egyházi tematika továbbra sem „hiánycikk”, és az is, hogy elsősorban alapvetően a fideszes vezetésű önkormányzatoknál divat lehetőleg minden fa és bokor mellé állítani valami köztérit, közpénzből.

Az összeállításból természetesen Csepel sem maradhatott ki. Sőt, ha

őszinték akarunk lenni, a cikk címe akár az is lehetett volna, hogy “Szoborállítási láz Dél-Pesten”. (Alcím: Azon belül is a 21. kerületben.) Mert ugyan a hvg.hu közlése konkrétan csak Kolonics György Kis-Duna-parton feltűnt  szobrát említi, külön összeírást is szentelhettek volna a csepeli szoborállításoknak.

pesti_srac_nemeth_es_borbely_leleplezes_elott_1.PNGMit takargat Borbély Lénárd és Németh Szilárd?

Szó mi szó, kesztyűs kézzel bántak velünk, hiszen a jó Popieluszkó atya installációja, a legendás Czibor Zoltán & Tóth II József bronzszobra, az Ady lakótelep reménybeli kőkeresztje, a szintén reményteljes Bretagne-projekt, valamint a híres-neves Regős Bendegúz lélegzetvisszafojtva várt egész alakos emlékműve lajstromba sem került. Kerületünk nagyjainak egyéb, múltbeli és/vagy korrupciógyanús és/vagy idegenbeli szobrászati tevékenységéről nem is beszélve. És hol van még április!

Forrás: 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1213251377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása