CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felülírhatják a választók a pártok terveit a 2018-as vokolásnál

2017. december 05. 02:54 - csú

valasztas_elott.gifEgyre többen gondolják úgy, hogy amennyiben nem fognak össze a pártok a Fidesz leváltására, akkor a 2018-as választáson minden körzetben a polgároknak kell megegyezniük arról, hogy kit tartanak legesélyesebbnek arra, hogy legyőzze a Fidesz jelöltjét.

„A 2018-as választás alapképlete meglehetősen egyszerű. Ha az ellenzék megosztott, akkor a Fidesz nemcsak a pártlistán fog az első helyen befutni, hanem az egyéni választókerületek többségét is el fogja vinni. Ezért javasoljuk azt, hogy listán mindenki szavazzon majd arra a pártra, amelyik számára a legszimpatikusabb – vagy a legkevésbé taszító –, egyéniben viszont

voksoljon a legerősebb, legesélyesebb ellenzéki jelöltre – olvasható a „Viszlát, kétharmad mozgalom” honlapján.

Ugyanerre a végkövetkeztetésre jutott a Közös Ország Mozgalom is, amely a napokban jelentette be: gyűjtést indítanak annak érdekében, hogy 2018-ban minden választókörzetben közvélemény-kutatók mérjék meg, hogy az indulók között ki a legesélyesebb. Az eredmény ismeretében pedig azért kampányolnak majd, hogy a változást akarók erre az egy jelöltre szavazzanak.

Forrás: nyomtassteis,hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7713360367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.12.05. 22:43:25

Tisztelt Szerkesztő urak! Ebben a témakörben írtam Önöknek egy levelet október 3-án a Csepel Újság gmail-es postafiókjába. Szíveskedjenek már válaszolni e-mailben, az ott leírtakat szíveskedjenek továbbra is bizalmasan kezelni.
süti beállítások módosítása