CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A hatalom csepeli kiszolgálói

2018. január 02. 05:52 - csú

penzfizetes_1.PNGA „Fake news” lapjának tartja az „egyik legolvasottabb magyarországi” hírblogot a csepel.hu december 21-i írásának ismeretlen szerzője. (https://www.csepel.hu/hireink/kozelet/item/10800-hazudott-a-24-hu)

Szerintem a „fake news”, azaz a hamis hírek legnagyobb csepeli gyártói a csepeli önkormányzat vezetői, illetve az általuk irányított, közpénzből kiadott Csepeli Hírmondó és a csepel.hu. A kormány, az önkormányzat, a Fidesz és Németh Szilárd fideszes képviselő propagandáját terjesztő, kéthetente megjelenő CSH és az önkormányzati honlap ugyanis „nem a hitelességre, hanem a mindenáron való” megfelelésre, a hatalom kiszolgálására és az ellenzék lejáratására „helyezi a hangsúlyt”. „Információikat” az uralkodó hatalmasoktól, kiszolgálóiktól, az illiberális és „szélsőjobboldali pártoktól szerzik”, vagy önmaguk gyártják, „ellenőrizni pedig nem szokták.” A tulajdonosokat, a kiadót és a szerkesztőséget az igazság nem érdekli, oda sem figyelnek a kritikákra, az ellenzéki véleményekre.

Példaként a Csepeli Hírmondó legutóbbi, december 21-i számában közölt Rendkívül veszélyes az Európai Parlament határozata c. írást hozom fel. Az MTI – fidesz.hu –tól átvett cikk Németh Szilárd parlamenti felszólalását idézi. Némethet szinte már beteggé tette a

nem létező Soros-terv elleni küzdelme. Hozzászólásában egyszerűen hazudott. Az Európai Bizottság hivatalos válasza szerint ugyanis „nem létezik Soros-terv” http://168ora.hu/itthon/az-europai-bizottsag-hivatalos-valasza-nem-letezik-soros-terv-12661,

ráadásul a novemberi EP határozat nem a nem létező Soros-tervről szól, hanem arról, hogy megbeszéléseket kell kezdeni „a kormányok meghatalmazottjaival az EU területére érkezett menedékkérők elosztásáról rendelkező jogszabály-tervezetről.”

A cikk végén Németh azt állítja, hogy a felsőoktatási törvény kapcsán az Európai Bizottság által elindított kötelezettségszegési eljárás „nem a felősoktatási törvényről szól, hanem a Soros-egyetemről”. Márpedig a törvény a CEU ellen született meg, s Európa, az USA vezetői, kormányai és a világ számos tudósa lex CEU néven tartja nyilván, bármit mond is Németh Szilárd. Még a Velencei Bizottság szerint is, a felsőoktatási törvény módosítása a CEU-t érinti a leginkább, „konkrétan az egyetemre szabták.” https://24.hu/belfold/2017/08/11/velencei-bizottsag-mar-mukodo-intezmenyre-nem-alkalmazhato-a-felsooktatasi-torvenymodositas/

*****

Lehet tehát következmények nélkül hazudni, hazugnak nevezni, soros bérencnek, hülyének tartani, mindenkit, aki másképp gondolkodik, mint a kormány, a hatalmon lévő pártszövetség, a helyi önkormányzati vezetők, vagy éppen Németh Szilárd. A felsoroltak általában gyakorolják is, szinte naponta. Nincsenek többségben, de a médiában azt hazudják. Számos esetben a magyar választók többségével, az egész világgal szemben. Mert a média, nem az igazság, csak a média és még sok minden, a zsebükben van. A jelek szerint Németh is ezt gondolja. Ő és társai az igazság felkent bajnokaiként osztják az észt. Pedig polgármesterré választását követően, 2010-ben azt ígérte: „A fő cél, hogy innentől kezdve nyíltan, hazugságok nélkül dolgozzunk együtt, politikusok és közemberek Csepel jövőjéért.”(Németh Szilárd, „Csepel.info” hírblog, 2010. október 19.) Az eltelt több mint hét év arról győzött meg, hogy akkor sem gondolta komolyan.

vox

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr513535451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása