CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A mai Csepelen százszor nehezebb utcaseprőnek lenni mint igazgatónak

2018. január 03. 05:57 - csú

utcasepro_1.jpgA Csepeli Hírmondó(2017.12.21) független és részrehajlásmentes oldalairól többek között megtudhatjuk, hogy felvétel van „hulladékgyűjtő és utcaseprő munkakörbe, a feladat: Budapest XXI kerület közigazgatási területén hulladékgyűjtő, utcaseprő munka végzése. Elvárások: Felelősségvállalás, önálló munkavégzés, megbízhatóság, terhelhetőség, minőségi munkavégzés…Felvételnél előnyt jelent Csepel helyismerete; Határozott fellépés; Józan életvitel…”
Nem én mondom, hanem

Ábel Attila hírharangja Vida Pistán keresztül, hogy a mai Csepelen százszor nehezebb hulladékgyűjtőnek és utcaseprőnek lenni, mint vezérigazgatónak, intézményvezetőnek, vagy helyettesnek! A tudásért, a felelősségért és a józanságért adnak havi alig százezret, a hozzá nem értésért, a semmittevésért, piálásért, meg milliót!

Forrás: Horváth Gyula Facebook-oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4613539311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása