CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Micsoda különbség?! Horváth Gyula csepeli összehasonlító tesztje

2018. január 05. 05:59 - csú

horvath_gyuszi_egyenes_beszed-777_7.pngBorbély Sándor óta Németh Szilárd az első olyan ember, aki Csepelről egy kormányzó párt legfelső vezetői (titkári, alelnöki) beosztásába került. Németh Szilárdot azonban egy lapon se lehet emlegetni Borbély Sándorral. Megfontoltságból, emberségből, lokálpatriotizmusból, vezetői rátermettségből és puritánságból  Borbély  Sándor sokkal jobb volt!

Bár a pártállami Borbély Sándor ugyanúgy hadart, mint fénykorában Orbán Viktor, de, ha megszólalt tartalma volt gondolatainak! Az a Borbély kiváló memóriával, és hatalmas felelősségérzettel rendelkezett, ezért megfontolatlan, otromba kijelentési miatt sose kellett szégyenkeznünk.

Nem úgy, mint a mostani fideszes pártalelnök miatt! Az ő nevét sajnos nem jegyzik meg, ezért, csak a „csepeli” jelzővel illetik országszerte. Ő az a „csepeli”, akinek a megnyilatkozása gyakran mértékegysége az országos hülyeségnek! Aranyköpéseinek egyik csúcsa az volt, amikor 

azt találta mondani, hogy „Obama is Gyurcsány kottájából játszik”! És ilyen színvonalú mondatokat bármikor, helyből képes produkálni! Nem telhet el egy hónap, hogy ne múlja felül, (alul) magát!

Míg Borbély Sándor szerény volt és vitaképes a dolgozókkal, a rezsibiztos, nem csak magabiztos, hanem arrogáns, és fellengzős is! Meggyőződése, hogy ismereteinek hiányosságait határozottsággal feledtetni lehet. És nem takargatja ám butaságát, fennen hirdeti azokat. Kamerába mondja, sajtó alá rendezi, sőt kőbe is véseti a Szent Imre téren. Természetesen közpénzen. Míg Borbély Sándor magát elvtársnak szólíttatta, - és ez fedte is az elveit - addig Németh Szilárd, a mostani másodhegedűs, úrnak mondatja magát! Pedig viselkedése, ismeretanyaga, kompromisszumkészségének gyenge szintje miatt, igen túlzó a megszólítás! Míg Borbély Sándor  ahogy ment előre a ranglétrán annál közelebb kívánt lakni a csepeliekhez, a mostani alelnöknek mennél jobban megy a sora annál többet venne ki a csepeliek bukszájából (2 milliárd a saját címre) és annál messzebbre költözik tőlük. 

Az egykori  Borbélynak, persze semmi köze sincs a mostani csepeli  Borbélyhoz. Leginkább azért, mert Borbély Sándor legfeljebb paradicsomlét ivott egy kis borssal meghintve, és sosem került rendőrkézre. Nem azért itta a paradicsomlét, mert vörös, hanem azért, mert nincsen benne szesz! A mai Borbély meg a városi legenda szerint éppen azért nem iszik narancslét, (pedig elvárható lenne) mert nincsen benne szesz! 

Az a Borbély taníttatta és szakmai elvárásokkal terhelte vezetőit, míg ez a Borbély csak a csókosokat ülteti vezetői funkcióba. Míg annál a Borbélynál felelősség és szakismeret jellemezte a vezetőket a mostaniak miatt mentők tucatjának kellett az iskolába vonulni, hogy elszállítsák a klór mérgezett gyerekeket. Az a Borbély Kiss Lacival megbüntette volna a felelőseket, míg ez a Borbély Morovikkal leb@szatta a szülőket, meg a gyerekeket. 

Borbély Lénárd vezetése alatt öt-tízmilliós prémium üti a markát annak az intézmény vezetőnek, vezérigazgatónak, vagy Fidesz-tagkönyvvel rendelkező helyettesnek aki képes arra, hogy lecseréltesse a társas padokat egyszemélyesre, és megszervezze, hogy virágokat ültessenek a virágágyásba, valamint mínuszokban és jégesőben koktélsátrat állítson Tóth Ilonára. De, legalább líceumi diplomája legyen Kisinyovból! 

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7813544491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása