CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hétfőtől módosul a 179-es busz útvonala

2018. január 11. 05:07 - csú

179-es_busz_uj_utvonala_2018-01-15.PNGHétfőtől  a 179-es busz nem a  megszokott útvonalon megy. Ekkortól lép ugyanis életbe a változás, mely az útvonalát érinti: a Csepel, Szent Imre tér irányába tartó buszok a Szabadkikötő területén létesített új megállóhelyet érintve közlekednek.

Mint ismeretes, a Csepeli Szabadkikötő, Magyarország egyik legnagyobb forgalmú kikötője és áruátrakó pontja, valamint számos cég működik ott. A térség közösségi közlekedési kiszolgálását a 179-es autóbusz és a H7-es Csepeli HÉV biztosítja. A BKK a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. megkeresése alapján, velük együttműködve alakította ki a

terület közösségi közlekedési kapcsolatának fejlesztési tervét, melynek célja a terület megközelíthetőségének javítása.

A BKK a társadalmi egyeztetésének eredményeként 2017. január 15-től  módosítja a 179-es autóbusz útvonalát, mely teljes üzemidőben Csepel, Szent Imre tér felé a Budapesti Szabadkikötő Zrt. területére behajtva a Szikratávíró utcán át közlekedik, és megáll az ott létesített új megállóban. Ezáltal a jelenleginél kényelmesebben és gyorsabban juthatnak el a Szabadkikötő belső részei felé igyekvők, miközben a járat további útvonala és megállási rendje nem módosul.

Forrás: BKK, 21.kerület itt lakunk és csepel.hu

Az egyeztetés eredményeit IDE kattintva érheti el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5913565333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása