CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szem(ész)telenség Csillagtelepen! - Így mulat a fideszes városvezetés?

2018. január 25. 05:59 - csú

csillagtelepi_szemeszet_uresen.PNGDe jól megy Csepelnek! Üres orvosi rendelők, üres folyosóval. A pénz meg csak folyik a fűtésre, takarításra, fenntartásra...

Csepelen, a csillagtelepi Vénusz utcai rendelő emeletén szokatlan csend és mozdulatlanság uralkodott!
A mindig zsúfolt szemészeti váró üres! A csepeli fideszesek elzavarták a húsz éve jól szolgáló szemészetet, és nem hoztak helyette semmit. Úgy látszik, hogy a cél nem egy másik vállalkozás beillesztése, hanem a régiek elzavarása volt! Az sem számított, hogy a haragszomrád miatt a csepeli lakók, a szolgálatot igénybe venni akaró betegek szívnak!

A régiek az Árpád utca, Bajcsi-Zsilinszy út sarkán lévő szolgáltató épületben rendezkedtek be. A rendelés megindult, és az ellátási kötelezettségüket teljesítik. Az újaknak meg se híre, se hamva Csillagtelepen! Véleményem szerint Németh Szilárd valószínűleg kiadta a hadparancsot: a régieket novemberre el kell eltakarítani!

A rendkívüli képviselő-testületi ülésen, a helyszíni kiosztásban elénk tett anyag tárgyalásánál figyelmeztettem a polgármestert, hogy  álljon le addig, míg bele nem törik a bicskája! Vonja vissza a meggondolatlan velejéig romlott előterjesztését. A régi vállalkozás rendelkezik szerződésekkel, szakemberekkel, korszerű műszerekkel, és országos finanszírozással. És ami a legfontosabb: lakossági bizalommal! Ezt nem lehet csak úgy

uk-muk-fuk elvenni! Az újakat pedig nem lehet finanszírozni, ezért nem is lehet beállítani a szemészeti ellátásba. Rengeteg hatósági, jogi, orvos-szakmai, és pénzügyi kérdést kéne először rendezni! Ezeknek hiányában az általuk preferált új vállalkozással is kibabrálnak, mert beláthatatlan időre kiszámíthatatlanná teszik és csődbe vihetik őket! Kértem, hogy figyeljenek erre, és halasszák el a döntést!

Falra hányt borsó! Megszavazta a fideszes többség! Láttam a polgármester arcán, hogy arra gondol: a „Sziszi meg a Juhász” majd talán elintézi! Ezt is erőből átnyomják!

Hát ez sem sikerült! Nem is írják a Németh Szilárdot istenítő hírmondóba ezt a tényt! A sok milliós veszteség valósága helyett, inkább traktálják a nagyérdeműt a „Sziszi” által ezután /Soha/ idetalicskázandó sokmilliárdos látenciákkal. Olyanokkal, amiknek semmilyen valós alapjuk nincs!

A félelem a Fideszben is dolgozik ám! Borbély Lénárdnál nem kicsit, nagyon!  Nem meri Németh kérést elutasítani! /Pedig az anyagi és erkölcsi felelősség az övé! A választók előtt és a bíróságon nem lehet majd azzal védekezni, hogy a Sziszi mondta!!/  Ezért van, hogy az ifjonc polgármester nem akarta az ellenzéki véleményt meghallani!
Vagy - ami nagyobb baj - nem is értette?! Most a csepelieknek ugyanaz a szemészetük, csak erőszakkal megváltoztatott helyzetben? 

És még mindig a régi szemészet viselkedik felelősségteljesen! Megtehetnék, hogy az őket ért méltánytalanság miatt beszüntetik a Görgey téri rendelőben is a megmaradt rendelést. Aztán menjen Juhász… a betegek elé, és magyarázkodjon! De nem teszik! Nem Juhászért, Borbélyért, meg Némethért, hanem a csepeli emberekért!
Azokért, akik gyermekeiket, és a maguk szeme világát rakták már évtizedekkel ezelőtt a kezükbe.

A hatalmi mámorból adódó hozzá nem értésnek az a következménye, hogy a Vénusz utcai rendelő szemészete üres. A vállalkozás által az önkormányzatnak befizetett pénzek (bérleti díj) megszűntek. A kiszemelt új vállalkozás esze ágába sincs ilyen bizonytalan környezetbe szolgáltatást kezdeni! Az üres helyiségek fűtését, őrzését, védelmét az önkormányzat kell közpénzből fizetnie! A lakosok a megszokott helyen a megszokott jó orvosaikat nem találják. Elzavarta őket Németh Szilárd, Borbély Lénárd, Juhász György és a csepeli fideszes mancsaft!
Más, új helyre kellett menniük! De nem cáfolják meg magukat a felkapaszkodott csepeli fideszesek! Nincs az a rosszindulat, amit tetézni ne tudnának!

A szemészet új helyre költözését a szolgáltatók szerették volna fizetett hirdetésben a Csepeli Hírmondóban, megjelentetni. Közérdekű tájékoztatással szerettek volna élni a lakosság felé. A Vida István vezette újság a fizetett hirdetést „helyhiány miatt” nem teljesítette!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2313587173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.01.25. 21:55:59

Ki Németh Szilárd? Érettségi után képesítésnélküli napközis nevelőnek állt. A rendszerváltás után az SZDSZ-ben próbált feltörni, az egyetemet végzett nagyágyúk labdába sem hagyták rúgni, pedig Sziszi már akkor is országgyűlési képviselő szeretett volna lenni. Aztán átpártolt a csepeli Fideszbe, bevették, nem tudták hogy kígyót melengetnek a keblükön!

Közben Sziszi valamilyen szolgálatot tehetett a szociknak, mert ilyen szakmai karrier után egyszer csak iskolaigazgató lett! 1998-ban még Kövér László és Kosztolányi Dénes volt a képviselőjelölt Csepelen, Németh még nagyon kisfiú volt a helyi Fideszben. Tóth János, az akkori csepeli elnök KEGYÉBŐL felvirradt Sziszi napja, 1998 őszén végre listás önkormányzati képviselő lehetett! Nem ült sokáig a babérjain, beléptetett 17 új tagot (közte lépcsőházi szomszédokat is!), akikkel megpuccsolta Tóth Jánost, megválaszttatta magát a helyére csepeli Fidesz-elnöknek! Tehát az SZDSZ-es kakukkfióka átrendezte a fészket, mindenkit kilökött aki az útjában volt!

Új seprő jól seper, arról is elfelejtkezett hogy már nem az SZDSZ-ben van, a korábbi jó kapcsolatot felelevenítve Tóth Mihállyal és a szocikkal, 2000. november 7-én (SIC!) összefeküdt velük a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés aláírásának gyékényén! Fáradozását egy sporttanácsnoki címmel és jövedelemmel honorálták! Németh meggátolandó hasonló puccsot, mindenkit kiszorított a csepeli Fideszből, aki veszélyeztethette a pozícióját! Így járt Horváth József is, aki 2006-ban képviselőjelölt-társa volt, s aki Németh becsületességét is kétségbe vonta egy videóban, amely "a valódi Németh Szilárd" kifejezéssel kereshető meg!

Németh semmit sem bíz a véletlenre, azokat az embereket választotta ki alattvalóinak, akik kellően engedelmesek, nála gyengébb képességűek, így nem tudnak a fejére nőni!

Így választotta ki segédnek Ábel Attilát, aki geofizikus végzettség ellenére újságírónak képzeli magát. Aki a kiválasztást a "Vörös Csepel" kiadvány megírásával és a Csepelinfó megalapításával hálálta meg! Szégyenletes, ahogy a gyilkosság áldozatául esett Takács József és Papp László halálát saját politikai céljaik elérésére használták fel!

Az nyilvánvalóvá vált Németh számára, hogy Ábel Attila bonyolultabb feladat ellátására alkalmatlan, ezért felkarolta a fiatal Borbély Lénárdot. Elvégeztette vele az Államigazgatási Főiskolai karon az igazgatásszervezői szakot.
2010-ben mindketten csepeli országgyűlési képviselők lettek. Borbély a parlamentben nem igen hallatta a hangját, azonban 2014-ben összeférhetetlenné vált a polgármesteri és a képviselő pozíció, Németh pedig a politikai nagypályát választotta, az országgyűlési képviselőséget. Aztán bukott egy hatalmasat Csepel-Soroksáron, csak Orbán KEGYÉBŐL tudott listás mandátumhoz jutni! Borbélyra maradt a polgármesteri hely, s mivel tapasztalatlan volt, ezt azóta is erőszakossággal palástolja, miközben engedelmes bábként hajtja végre a Csepelen senki által semminek meg nem választott Németh utasításait!

A négy év alatt sem tudott vagy akart leválni Németh Szilárdról, így a jövőjét is hozzá kötötte! Vele együtt fog bukni! S mivel nem tudott semmilyen független szakmai karriert kiépíteni, kétséges a jövője, s így a családjának a jövőbeli boldogulása is! A Fidesz országos bukása tragikus lenne a számára, mivel a politikán kívül semmihez sem ért, számára is csak a külföldi munkavállalás jöhet szóba! Persze nem kell feltétlenül Londonban mosogatni, követheti Orbánt is Azerbajdzsánba, kifutófiúra neki is szüksége lesz! Van még egy itthoni megélhetési lehetőség, a krumpli és almaosztáshoz igen ért, jó zöldséges lenne belőle!

Némethért nem aggódom, jól forgatja a köpönyeget és rendkívül ambiciózus! Lehet ő akár a magyar Iliescu is! No nem sokáig maradhatna az első pozícióban, de felejttethetné Orbán kritikátlan kiszolgálását! Hosszú távon én a sportban képzelem el a jövőjét, lehetne például az általa megálmodott birkózóközpontban gyúró vagy portás! Mindkettő tisztes polgári foglalkozás, s menne is az öregedő Németh Szilárd még megmaradt képességeihez!

Tarjányi László 2018.01.25. 23:25:37

Tisztelt Szerkesztő úr!

Van egy fontos hír a holnapi Csepel Újságba!

Újraértelmezte a NVB a pártok országos lista állítási lehetőségét! Akinek nem lesz 27 jelöltje a választáson (a visszaléptetések miatt!), az nem kap listás mandátumot!

Erre is megoldás az én javaslatom!

zarojel.hu/a-fidesz-tovabb-neheziti-az-ellenzeki-egyuttmukodest/
László Tarjányi Itt jön be az eszes parasztgyerek NEMZETHŰ ERŐK-je! Nem kell senkinek visszaléptetni a jelöltjeit, mert akkor elveszti a listás mandátum lehetőségét! Ahogy én javasoltam itt a Kalandvágyból Itthon Maradtak Facebook-oldalán , a saját idővonalamon, továbbá az Alfahíren, alfahir.hu/.../hadhazy_akos_fidesz_lmp_korrupcio...
illetve a következő helyen, csepeliek.blog.hu/.../a_csepeli_baloldal_farag...
a lakosságnak kell kiválasztania a helyben esélyest egy nulladik választási fordulón! Az győzni fog, a többi meg a listájára esetleg töredékszavazatot vihet!

Tarjányi László 2018.01.26. 00:30:51

Szerkesztő úr! Itt van Önnek még egy bejegyzés az ATV-ről!
www.facebook.com/atv.hu/posts/1708326315901345
süti beállítások módosítása