CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Néhány mondat Balog Zoltán Emberminiszterhez

2018. február 12. 02:43 - csú

balog_zoltan-2_1.PNG“Azt mered állítani, hogy az életveszélyes magyar egészségügy rendben van, és aki mást állít, az csak hisztériát kelt?"

Zoltán, miniszter úr, csöppet sem vagy buta ember. Ha az lennél, mentségedre szolgálna. Talán naiv voltál egy ideig, de ma már lehetetlen nem tudnod: az állampolgárokat semmibe vevő, zsarnoki és mélyen erkölcstelen hatalmat szolgálsz. De nem, nem is jól mondom. Az állampolgárokat semmibe vevő, zsarnoki és mélyen erkölcstelen hatalmi gépezetet működtetsz. És ez sokkal nagyobb törvényszegés, mint az, hogy lazán átléped a lelkészi jogállásra vonatkozó egyházi rendeletet. “


Azt mered állítani, hogy az életveszélyes magyar egészségügy rendben van, és aki mást állít, az csak hisztériát kelt? Zoli, én elhiszem, hogy VIP-osztályokon nincs gond, és ha a miniszter beteg, nem a várólista végén köt ki. De pontosan tudod, hogy a te kipárnázott világod nem a magyar állampolgárok világa. Reggel, éjjel meg este hazugságokat mantrázol annak a népnek, amelynek az adóforintjaiból élsz.”

Zoltán, miniszter úr, sok millió „emberi erőforrás” van e hazában, akiket mélyen megbotránkoztat, hogy az egészségügy, az oktatás, a kultúra lezüllesztésén fáradozó állami vezető egy református lelkész. Ha valahogy ki nem jössz ebből az egészből, tudod, mi lesz belőled a végén? Kapcarongy, vagy az se. Nem bántásból, hanem féltésből mondom. Amikor recsegve összeomlik a rendszer, a sajátjaid is megtagadnak majd, akiktől hűséget és elismerést vártál.”

BALAVÁNY GYÖRGY

Forrás: Heti Világgazdaság és ujnepszabadsag.blog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6713650800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.02.12. 21:07:54

Ennél a papnál képmutatóbb nincs, rosszabb a bal latornál is! Méltó tettestárs Orbánhoz, Farkas Flóriánhoz, Németh Szilárdhoz! Az ördögök sem engednék be a pokol jó híre érdekében!
süti beállítások módosítása