CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az őrjöngő kórus előénekese és a csepeli szabadcsapatok lapátosai

2018. március 14. 05:59 - csú

orban_viktor_a_diktator.jpgHazaáruló! – mondják egyre többször az utcán, lenézően odavetve az egyszavas mondatot, vagy csak gyáván, az autóból kiszólva a kampányoló ellenzéki aktivistáknak, a közismert helyi baloldali politikusnak, azoknak, akik nem hisznek Orbán gyűlöletkeltő, nemegyszer rasszista megnyilvánulásainak. Azoknak, akiknek elegük volt a hazug migránsozásból, a sorosozásból. Azoknak, akiknek elegük van a hatalomért mindenre képes kormányzásból az ország korrupt vezetőiből, vazallusaiból. Azoknak, akik változást akarnak.

A gyűlölet, e ragályos kór, szinte megállíthatatlanul terjed. Az utóbbi napok kampányeseményeibe már Orbán Viktor is beszállt.  Az ország miniszterelnökéhez méltatlan módon, az őrjöngő kórus előénekese lett. Bukásától félve, pénzosztogatásba kezdett és megzsarolta saját népét: ha április 8-án a vezér udvaroncai veszítenek, itt az apokalipszis. S a megfélemlített, becsapott emberekben a gyűlölködés elvetett magja már megfogant, s itt, ott szárba szökkent. Erősödni látszik az elutasítás, a harag, a változást akarókkal szemben.

A csepeli fideszes hatalmasságok és szabadcsapataik

minderre még rátesznek egy lapáttal. Az önkormányzat hetilapjából, a Csepeli Hírmondóból (CSH), Németh Szilárd győzelme érdekében, már a Kúria által is elítélt pártlapot csináltak. A bírósági tiltás   (http://csepeliek.blog.hu/2018/03/06/hatalmas_pofont_kapott_a_kuriatol_a_csepeli_hirmondo_nemeth_szilard_pofatlan_es_zabolatlan_nepszerus#more13720078) ellenére a legutóbbi, nőnapi lapszámban túlléptek minden újságírói etikán: hazugságra épülő tömény uszítás az egész. Nem a nem létező illegális migránsok, az ellenzék ellen uszítanak.

Mindez azonban nem csak a CSH „privilégiuma”. Ugyanez olvasható a csepel.hu-n, Ábel Attila alpolgármester szélsőségeseknek, rasszistáknak is helyt adó hírblogján, a csepel.info-n. Az utóbbin a fideszes blogozók „véleményei” hemzsegnek a hazugságoktól. Kommunistáznak, az ellenzék jelöltjeit gyalázzák, rágalmaznak, hazaárulóznak, Számuk ugyan évek óta elenyésző, a közöttük megbújó, álnéven fröcsögő fideszes képviselők gyatra erőlködése ellenére, de süt belőlük a gyűlölet.

Kettészakították az országot, s most a megfélemlítés, a zsarolás útjára léptek. Ha nem ők nyernek…mondják úton-útfélen. Újságírót ítéltek el, mert fel akarta tárni az igazságtalanságokat, mást börtönbe zártak, nehogy árthasson nekik. Közben növekszik az emberekben a feszültség, egyre gyakrabban szabadulnak el az indulatok, szaporodnak a valós gondok miatt meghirdetett sztrájkok, tüntetések, a „fiatalok fele tervezi, hogy elhagyja az országot.”

bekemenet_stefkaval_bencsikkel_bayerrel.PNGMehet a menet! Első sorban Bayer és Stefka a legbékésebb, csak ne hasonlítanának annyira a maffiavezérekhez....

Még nincs vége. Az igazi kampányháború csak most következik. Április 8-ig meg kell venniük minden fontos réteget. A pénz nem számít. A hatalom minden eszköze Orbán és csapatai kezében van. Elindítják élcsapatukat, a Békemenetet. Folytatódik március 15-e elkülönült, utcai akcióknak is lehetőséget teremtő ünneplése. Végül a hajrá, a „semmi közünk hozzá”-val megjelenő karaktergyilkosságok, a véresen komoly adok-kapok, amelybe mindenki beletesz majd apait, anyait. Mindenki, mert már mindenki fél, leginkább a hatalom, a vereségtől. A mindenáron való győzni akarás, a foggal-körömmel való ragaszkodás a hatalomhoz pedig mindig felszínre hozza a szennyet, az anarchiát. Ki tudja, mikor csattan el az első pofon, és mi jön az után…?

Arany János vádló sorai A walesi bárdokból vajon megérintik, felzaklatják majd Orbán Viktort?

 „Vérszagra gyűl az éji vad:

 Te tetted ezt, király!”

vox

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6013732300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.14. 21:50:12

A NÉP csatát veszthet, háborút nem! Lehet megvesztegetéssel, ígérgetéssel, a saját adónkból visszacsurgatott tízezer forintokkal szavazatokat venni, de az idő Orbán ellen dolgozik!

Hol van már az a fiatal, aki a szovjet csapatok kivonását követelte! Már ő maga sem emlékszik rá! Van itt egy vén hülye hatalommániás diktátor! Igen, vén hülye, mert 54 éve ellenére 70 évesként viselkedik! 12 éve nem mer kiállni vitatkozni, lassan forognak a kerekek az agyában! Rettegni kezdett az észben gazdag Professzorok Batthyány Köre tagoktól, helyette a teljesen iskolázatlan Habony Árpádra, meg a kőbuta Németh Szilárdra támaszkodik!

Ilyen vezetője az országnak Rákosi volt utoljára! Viszont az a mértéktelen harácsolás amit az Orbán-csapat folytat, példátlan a magyar történelemben!

Azzal járnának jobban ha választáson veszítenének, mert akkor bízhatnának abban hogy az elszámoltatás törvényes lesz!

Amennyiben nyernek, az indulatok nem fognak lecsillapodni, fokozódni fog a hangulat, végül robbanni fog a felgyülemlett feszítőerő! Még pedig a leggyengébb ponton, a fizika már csak ilyen! Akkor aztán nem lesz törvény, a NÉP tesz igazságot, s a kelést kivágja magából! Olyan gyorsan fog lesújtani a népharag, hogy az még Mészáros magánrepülőjét is utol fogja érni!

Rendőrség, katonaság? Ugyan! Magyar emberek ők is, van családjuk, meg gondolnak a jövőre is! Egy rohadt diktátor sem ér annyit, hogy azért egy magyar ember elveszítse a honfitársai megbecsülését, családját meg kitegye a közmegvetésnek!

TEK, Köztársasági Őrezred, Házőrség? Ugyan, mindenütt akad egy parasztgyerek, aki tudja a haza iránti kötelességét! Vesszen inkább egy, mint tízezer! Rómában, Bizáncban is rendszerint a pretoriánusok végeztek a császárral! Ceausescu nem ismerte a történelmet, így meglepetésként érte a vég!
süti beállítások módosítása