CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már megint bántják Németh Szilárdot. Fogj egy korrupt politikus apucit!

2018. március 16. 05:59 - csú

nemeth_szilard_konyec-777.pngVeszélyes sportot űz Németh Szilárd alelnök és a Fidesz azzal, hogy politikai cirkusz színhelyévé teszi a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának üléseit. A nemzet zsírtarkója ősz óta menetrendszerűen műbalhét rendez, amikor az ellenzék rákérdez az Orbán-kormány körül terjengő korrupciós ügyekre.

Rögtön tisztázzuk: egy ellenzéki képviselőnek nemcsak joga, hanem kutya kötelessége információt kérni a szolgálatoktól az olyan ügyekről, mint az Elios. 2010 előtt az akkori Nemzetbiztonsági Hivatal évkönyveiben rendszeresen Magyarországra leselkedő súlyos veszélyforrásként írták le, hogy szervezett bűnözői körök megpróbálnak közbeszerzésekből hasznot húzni. Időközben annyi változott, hogy az ilyen bűncselekmények speciel a magyar miniszterelnök közvetlen környezetében történnek. Sőt, immáron ott tartunk, hogy az a jobbik eset, ha „csak” a fideszes vezetés lop, és nem rajtuk keresztül valami még súlyosabb szereplő. Tiborcz ugyanis csak egy aranyifjú, akit egy igazi maffiózó  körberöhög. Csakhogy ha a nehézfiúk azt látják, hogy itt egy nyálasszájú ifjonc milliárdokat vághat zsebre, akkor onnantól adva van a példa, hogy ők is fogjanak maguknak egy korrupt politikus apucit.

Tisztázzuk: Németh hisztijei az

ellenzéknek nem ártanak. Ellenkezőleg.

nemeth_szilard_konyec-jobb_1.pngNémeth Szilárd hisztérikus fellépései viszont azoknak a munkáját és az életét nagyban megnehezítik, akik így is naponta viszik a bőrüket vásárra értünk. Azt a rendkívül veszélyes üzenetet közvetítik a magyar bűnüldözés és a szolgálatok dolgozói felé, hogy vékony jégre mennek, ha korrupciós ügyekkel foglalkoznak. Számukra a fideszes kormánypolitika innentől nem támogató segítséget jelent, hanem egy plusz problémaforrást. És ha ezen a területen valami elvonja a figyelmet, abból hamar tragédia lehet.

Pozsonyban például már kiderült, hogy a délolasz maffiának pillanatok alatt sikerült beépíteni az embereit a szlovák miniszterelnök közvetlen közelébe. Akik - könnyen lehet - mára már azt a luxust is megengedték maguknak, hogy az EU közepén újságírót, civilt öljenek.

Batka Zoltán (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr413718364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása