CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz romlott áruját reklámozza a csepeli SZTK főigazgató főorvosa

2018. április 07. 01:23 - csú

tudogondozo_atadas_nemeth_szilard_az_sztk-vezer_es_borbely_lenard.PNGKét hónapon belül másodszor is romlott áru reklámozásával bukott le a csepeli rendelőintézet fideszes vezetője (A kép baloldalán Németh Szilárd, a jobboldalon Borbély Lénárd )

Dr. Juhász György, a csepeli rendelőintézet intézményvezető főorvosa az év elején azzal került a hírekbe, hogykamugyógyszer-reklámhoz adta arcát, amiért a hvg.hu információi szerint fél évre el is tiltották.

Most pedig olvasónk osztotta meg a Sztárklikkel az alábbi képernyőképeket, amelyekből kiderül, hogy a felfüggesztett (?) főorvos már megint romlott árut reklámoz:

A különbség annyi, hogy ezúttal nem egy gyógyhatásúnak mondott készítményt, hanem egy politikai terméket, konkrétan Németh Szilárdot reklámozza a főorvos úr, a múltkorinál nem kevésbé kifogásolható módon.

Juhász doktor egyfelől Németh Szilárd személyes Facebook-falán agitál a Fidesz mellett, másfelől egészen alpári stílusú kommentekben is osztja az észt a közösségi oldalon. Íme egy kis ízelítő Juhász főorvos úr kifinomult stílusából, kultúráltságából:juhasz_dr-1.PNG

juhasz_dr-2.PNGA törvényesség határát talán csak súroló, az orvosi etika, a jó ízlés, és a pofátlanság határát azonban egész biztosan átlépő eset sajnos nem példa nélküli. A HírTV pénteken az egri kórház főigazgatójáról hozta le, hogy körlevélben buzdítja az intézmény dolgozóit a fideszes Nyitrai Zsoltra való szavazásra.

Veress Katka (Forrás: Sztárklikk)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7313815536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása