CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elzavarták Németh Szilárdot Csepelről és Soroksárról

2018. április 11. 05:59 - csú

nemeth_szilard_a_bamba-777.pngSzemtanúk szerint a szája is tátva maradt, leesett az álla attól, ami vele történt. Méretes, nagy zakót kapott április 8-án Csepelen és Soroksáron Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke mint a párt képviselőjelöltje. A még nem végleges adatok szerint ~5 százalékkal (2681 szavazattal) kapott kevesebbet, mint a győztes dr. Szabó Szabolcs, a változást akarók, a baloldal által támogatott, Együtt – Korszakváltók Pártja képviselő-jelöltje.

Szabó Szabolcs 2014-ben 444 szavazattal verte meg Némethet. A baloldali összefogás akkori jelöltje, az  Együtt politikusa négy éve Soroksáron vesztett és csak a csepeliek szavazatával tudott nyerni. Most azonban mind Csepelen, mind Soroksáron győzött, annak ellenére, hogy

Németh több szavazatot kapott, mint négy esztendővel ezelőtt. 

nemeth_szilard_meghokken.PNGTalán nem érdektelen, hogy Németh, akiért még maga Orbán Viktor is kijött Csepelre kampányolni, a közvetlen a lakókörnyezetében lévő szavazókörben is vesztett. Annak ellenére történt mindez, hogy  Borbély Lénárd polgármester, Németh Szilárd győzelme érdekében, a 32.000 példányos Csepeli Hírmondóból – a kampányidőszakra –, hetilapot csinált, + 30 millióért, miközben a képviselő-testület, a költségvetési tartalékkeret terhére, további intézkedésekre is felhatalmazta. Pedig az önkormányzat lapja, a CSH január óta nagy részt csak Némethről szólt, egyoldalúan, amiért még a legfőbb bírói szervezet, a Kúria is elmarasztalta a lap fideszes gazdáit.

Mindezek tükrében elgondolkodtató, hogy Németh Szilárd Csepelen, a saját pártjánál is kevesebb szavazatot kapott. A Fidesz hívők körében is kezdi elveszteni hitelességét. Vajon meddig támogatja még a fideszes vezérkar a többszörösen bukott, országosan, a kerületben is elutasított RezsiSzilárdot. Hogyha továbbra is élvezi Orbán bizalmát (szerintem fogja), akkor itt, Csepelen is szembe kell nézni a visszavágással, egy esetleg „elszabaduló hajóágyú” előre nem látható, senkit és semmit nem néző „lövéseivel”.

A változásért küzdő csepeliek egyik célja teljesült, a választók elzavarták Némethet. Ő azonban maradt és várhatóan maradni fog a hatalomban, a hatalom birtokosai pedig országosan megerősödve kerültek ki a választási küzdelemből. Nincs más út – folytatni kell a ránk erőszakolt harcot, a változásért. Ez most sokkal nehezebb lesz mint korábban, de láthatjuk, nem vagyunk egyedül – „mert a nemzet sokkal több, mint a Fidesz”. Csepelen és Soroksáron pedig lényegesen és MINŐSÉGILEG több mint a vasárnapi voksokkal elzavart Németh Szilárd.

vox

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5513824862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.04.11. 08:24:21

Szerintem Németh Szilárd bukott ember, csak még ő sem tud róla!

Orbán konszolidálni akarja fiatalokkal a politikáját, s ehhez az ötvenes éveiben járó Németh már felesleges! Ráadásul Németh Szilárd nevetségessé tette magát kirohanásaival, szemrebbenés nélküli hazudozásaival! Elhallgattak a migráncsozással, sorosozással, rövidesen majd bűnbakot is fognak találni hozzá, mégpedig Németh Szilárdot! Ő a legalkalmasabb személy erre, a hajdani SZDSZ-es köpönyegforgató, aki mára Magyarország bohóca nevet is kiérdemelte!

Én előre figyelmeztettem Némethet, keressen magának egy vidéki körzetet, mert Csepelen ő sohasem fog nyerni! Akkora az egója, hogy bátran szembe megy mindennel. Mint a vak ló!

Még a METRANS-ügy kapcsán írtam, ha Magyarországra nem is, Csepelre igaz lett!

"A PATKÓ ELVESZETT

Vélemény - Tarjányi László, 2016. 01. 17

Elbocsátó szép üzenet

Pénteken a Fidesz cserbenhagyta a csepeli embereket.
Cserbenhagyta az otthonukat, a nyugalmukat féltőket.
Azokat akiknek a mennyezetéről darabokban szakad le a vakolat.
Azokat akik féltik gyermekeiket, unokáikat a veszélyes anyagoktól.
Azokat akiknek az otthona elértéktelenül.

Pénteken a Fidesz elvesztette a lelkeket Csepelen.

Pénteken a Fidesz elvesztette Csepelt.

Pénteken a Fidesz elvesztette Magyarországot!

A patkó elveszett. A ló elveszett. A lovasa, a király elveszett. a csata elveszett, az ország elveszett!

Németh Szilárd a patkószöget nem verte be jól! Németh Szilárd mint leendő miniszterelnök, elveszett!"
süti beállítások módosítása