CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Agitátor

2018. május 09. 04:24 - csú

kernstok_karoly_agitator.jpgKernstok Károly: Agitátor 1897

Gondolom, hogy a legutóbbi választási eredmények ismeretében minden ellenzéki párt lázasan keresi a következő évek (régi terminológiával élve) mozgalmi feladatait.

Nos, ehhez szeretnék egy kis segítséget adni. Bár szorongok, mert a hivatásos politikusok, politológusok, elemzők és a témával foglalkozó szaktekintélyek valószínűleg nem szorulnak laikusok tanácsára, de én még lelkes vagyok, dúl bennem a tenni akarás.

Egy igen egyszerű és olcsó javaslatom van: minden (igen, minden!) ellenzéki politikai szakember kapcsolja be az internetet, és üsse be

Kernstok Károly festő nevét a gépbe, majd a név mellé az „Agitátor” szót.

Ha megjelenik a kép, szíveskedjenek kényelmesen elhelyezkedni egy széken, és órákon keresztül nézni az agitátort. Ami erről eszükbe jut, azt egy kis papírfecnire írják rá, és kész.

A képről leszűrt tapasztalatokat egy hét múlva párttaggyűlés keretében beszéljék meg, és indulhat a menet! Rajta leányok, fiúk!

Forrás: Rimamurányi (Élet és Irodalom)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4813896516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása