CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit akarnak eltitkolni a csepeliek elől a fideszes városvezetők?

2018. szeptember 05. 05:59 - csú

sztk-ok-777_1.PNGValamit el akar titkolni a csepeliek elől a Borbély-Ábel duó a kommunikációs trükkökkel, de önmagukat leplezik le. Nézzük a tényeket!

Gyógyíthatatlan betegségben szenved a 21. kerületi papagájkommandó Ábel Attila alpolgármester vezénylete alatt, amikor a csepeli egészségügyről van szó. Kétoldali heveny félrebeszélés gyötri a csapatot és parancsnokát. Az egyik oldal – elvileg a főoldal – a csepel,hu név alatt futó önkormányzati, de valójában fideszes  szócső már két hete kiemelt hírként közli az újabb egészségügyi fejlesztések című nyúlfarknyi disszertációt. Ebben közlik azt a fogalmazványt, amit Borbély Lénárd, Csepel polgármestere a saját Facebook oldalán tett közzé a számtalanszor beígért közelgő szép új gyógyító világról, most éppen a közel kétmilliárd forintos egészségügyi fejlesztésről.

Most olyan apróságtól tekintsünk el, hogy mi a bánatért nem a csepel.hu az első közlő, ha már kommunikáció címén több tízmillió forintot tapsolnak el. Még így is látni lehet, hogy nagyon megizzasztotta  papagájékat az egészségügyi örömhír közzé tétele. Kedd délutánig küzdöttek az alapanyaggal, mire nyilvánosságra hozták, de pénteken már megbuherálták.

Ennél is szebb képet nyújt a félrebeszélők másik oldala, a

csepel.info. Ott ugyanis kétszer közölték le a mámorító fejlesztésről szóló történetet. Az elsőt, a főoldalról már eltüntették, mert ahhoz nagyon kritikus véleményeket fűztek az olvasók. Ezt az Ábel-féle kommandó nehezen viselte el, s így újra megjelentették az Ábel-blogban.

Valamit el akar titkolni a csepeliek elől a Borbély-Ábel duó a kommunikációs trükkökkel, de önmagukat leplezik le. Nézzük a tényeket!

Ismét ígéretekkel halmozza el a kerület lakóit saját Facebook oldalán Borbély Lénárd polgármester. Nem a csepel.hu-n, nem a Csepeli Hírmondóban, a képviselő-testület következő ülésén, netán a pártja és kormánya hivatalos tájékoztatási irodáján, az MTI-n teszi közzé, hanem a Facebookon. Aztán ezt átveszi, mint leghitelesebb forrást, a Csepeli Hírmondó. Itt tartunk. A CSH által átvett ígérethalmazt olvasva viszont, Németh Szilárd – időközben eltűnt ‑ Weiss Manfréd Terve jutott eszünkbe. Az akkori képviselőjelölt azt ígérte, hogy „Ugrásszerű fejlődés jön a csepeli egészségügyben”. Azóta gyakorlatilag nem sok történt. Blogunk Pénzbőség közben miért jut sokkal kevesebb a csepeliek egészségére? című írása éppen ezt a témát próbálja részletesebben kifejteni. https://csepeliek.blog.hu/2018/08/13/penzboseg_kozben_miert_jut_sokkal_kevesebb_a_csepeliek_egeszsegere#more14174413 

Most végre megtudtuk mit jelent ez az ugrásszerű fejlődés. Pályázatot nyertünk, 1,7 milliárd forintot. Ehhez hozzáadunk 197 milliót a hat milliárdos tartalékunkból. Bravó. Most már lesz pénz mindenre, itt van már a Kánaán. Úgy legyen. Reméljük, a polgármester a képviselő-testületet is tájékoztatja terveiről, s a testület fogja eldönteni, konkrét, kidolgozott tervek alapján, mire fordítsuk ezt a hatalmas összeget. Netán még a Weiss Manfréd Terv ígéreteit (a meglévő kórházi épületek megújulnak, új műtéti és diagnosztikai tömb épül stb), is előveszik, s nem felejtik el a mammográfiát és valami történik a csepeli egészségügyi ellátás főszereplőinek anyagi megbecsülése területén is. Még az is elképzelhető, hogy jut pénz a csepeli kórház szolgáltatásai színvonalának emelésére és visszatérnek a csepeli intézményrendszerből elment orvosok, nővérek is? Szerintünk a csepeli egészségügyi intézménytől 2010 óta elvett ~320 millió visszaadása lehetőséget adna erre is.

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7114216303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.09.05. 22:10:18

Borbély nagyon készül a 2019-es önkormányzati választásra, megint a saját fb-oldalán ígérget mint 2014-ben! Lássuk mi valósult meg az akkori ígéretéből!

www.facebook.com/borbely.lenard.fidesz/posts/927926947220897
” FOLYTASSUK KÖZÖSEN – CSEPEL JÖVŐJE 35 PONTBAN – polgármesteri program
MUNKAHELYEKET TEREMTÜNK!
1.) A Kormánnyal együttműködve 5000 új munkahelyet hozunk Csepelre. Elindítottuk a Weiss Manfréd munkahelyteremtő programot. Tisztes munkát és megélhetést szeretnénk biztosítani a csepelieknek. “

Ebből eddig 200 valósult meg a METRANS-nál. Ennyit érnek az ő ígéretei!
süti beállítások módosítása