CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kocsmát nyit az önkormányzat? Üres pavilonok a kivágott fák helyén

2018. október 03. 05:59 - csú

szent_imre_ter_pavilonokkal_-2018_1.jpgLassan már egy éve annak, hogy elkészültek a  senkinek nem hiányzó, ám a Németh-Borbély tandem nagyságát (egyesek szerint nagy butaságát) bizonyító pavilonok a Szent Imre téren! 

Az ősi fák kivágása árán létrehozott pavilonok a vállalkozásokat hidegen hagyják. A versenyszférában a kutyát se érdekli az itt drága közpénzen létrehozott lehetőség. Nem is értették a szakemberek, hogy minek új kereskedelmi helyiséget létrehozni az egykori közvécé helyén. Az meg mindenkinek érthetetlen, hogy miért önkormányzati beruházásban? Itt ugyanis száz méteren belül hemzsegnek a kiadni is lehetetlen, üres helyiségek.

Most, csodák-csodájára mégis a Régi Rákóczi iskolával éppen szemben lévő helyiségben mozgás észlelhető! A kiragasztott, címerrel ellátott tacepaó szerint

pavilon_a_szent_imre_teren_onkormanyzati_etterem_felirat.PNGéttermet, magyarán kocsmát fog nyitni az új utakon járó csepeli önkormányzat? Ez valóban új: önkormányzati kocsma, étterem  emberemlékezet óta nem létezett Csepelen. Az új jelszó: kocsmát mindenki örömére! Ha a mindenki túlzás is,(mert a nők, a feleségek bizonyára ellenérdekeltek), de a polgármester öröme bizonyosra vehető! Na nem a huncut olvasó által gondolt ittas vezetés miatt, hanem azért, mert így már egy év alatt háromra emelkedett az esztelen beruházás kihasználtsága! /Ez alig harmada a lehetőségeknek/

A jelek szerin a fideszes fiúkat egy kicsit sem érdekli, hogy közintézményi környezetbe nem illik, iskola, óvoda mellé meg nem szabad italmérést, kocsmát működtetni? Ezen a környéken  különben sincs hiány kocsmákból. Ezért, sem üzleti, sem gazdasági, pláne nem morális értelemben nem érthető ennek a vendéglátó ipari műintézménynek az ide telepedése! A kihasználtság érdekében vannak javaslatok arra, hogy a csepeli közterület felügyelet béreljen itt asztalt. Innen különösen március 15-én jól belátható, hogy melyik az a renitens képviselő, aki az engedélye kirakása nélkül parkol.

HORVÁTH GYULA

Forrás: A csepeli DK-s képviselő Facebook oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8414270105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.10.03. 07:42:54

Nem szégyellenek kitenni egy helyesíráshibás táblát? A fejétől bűzlik a hal!
süti beállítások módosítása