CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lendvai Ildikó: A felismerés

2019. január 16. 02:34 - csú

lendvai_ildiko_jo_1.jpgRájöttem, mi a baj. Alapvető félreértés van köztünk és az állam között. Mi úgy tudjuk, az állam arra való, hogy az adónkból pl. rendszeresen elvigyék a szemetet, időben kifizessék a nyugdíjat, a kórházakban gyógyítsanak, az iskolákban tanítsanak, ne mászkáljanak patkányok a városokban, viszont működjenek a nyilvános WC-k.

Ők valamiért úgy tudják, az a dolguk, hogy

egy tucatnyi tévécsatornán dícsérjék saját magukat, idióta kérdőíveket küldözgessenek, és időnként a miniszterelnök boldog karácsonyt kívánjon vagy "helló, röfi!" felkiáltásokkal buzdítsa a háziállatokat. 

Olyan ez, mintha csőtöréskor kihívnám a vízvezetékszerelőt, ő viszont egy fatális tévedés folytán úgy gondolná, hogy javítás helyett azt várom: énekelje el a Luxemburg grófjából a "Polkatáncos voltam egykor én" című dalt.

Lendvai Ildikó

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3014565578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása