CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hova jutottunk? Csepelen a fideszes alpolgármester fúrja a fideszes polgármestert?

2019. március 11. 05:59 - csú

abel-borbely-777.pngMár  maga Ábel Attila alpolgármester (főcenzor/ jobboldali blogtulajdonos/ szervilis agitpropos)  is a főnök, Borbély Lénárd polgármester facebook oldaláról értesül a Csepelt érintő fontos hírekről a hivatalos szócső, az Ábel által felügyelt csepel.hu helyett? https://csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/11964-dobak-istvan-mszp-s-kepviselo-sem-tamogatta-a-volt-gorgey-iskola-lebontasat

Hova jutottunk!? Elképesztő lazaság a csepeli önkormányzati vezetésben! A csepeli hírközpont elhíresült „agyasa”, egy facebook oldalról tudja meg, hogy „napokon belül elindul a volt Görgey iskola bontása”. Skandalum. Hogy helyette már egy polgármester gyártja a híreket? Sőt, nemcsak gyártja, de a megtévesztésben, hazugságokban is lekörözi őt? Talán nem dolgozik éjjel-nappal a pártpolitikai hírcsárda szinten tartásáért, talán nem talál ki újabb és újabb disznóságokat az ellenzék lejáratása érdekében? Lehet, hogy a főnök nincs megelégedve a csepel.hu és a Csepeli Hírmondó munkájával? Csak nem akarja a választások után őt is kirúgni?  

Zavarodottsága érezhető is írásán. Hetet, havat összehord – pusztán azért, hogy felülmúlja a polgármester facebookos „hírét”. Borbély szerint „ezen a héten elkezdődik a volt Görgey iskola bontása”, „Dobák István MSZP-s képviselő” - nek meg volt az üggyel kapcsolatos nyilvános levele.

http://21ora.hu/2019/03/05/kik-mennyiert-es-milyen-modszerrel-fogjak-elbontani-a-setanyokon-allo-sulit/

Ez volt az „ok” ami miatt elpattant a húr, azonnal nekiment a képviselőnek, majd az egész csepeli MSZP-nek, végül nem kíméli a Csepel SC-t, a „cégcsoportnak”. Mert Dobák kérdezni, javasolni mert, a cégcsoportnak pedig biztos vannak bizonyos tervei. Ez azonban kevés, az őrület ezután következik:„Az ellenzék eközben minden eszközzel akadályozni próbálja a telek rendezését, parkosítását és hasznosítását”- írja.

Lehet, hogy Ábel Attila üldözési mániában szenved? Nem tudom. Mindenesetre érdemes lenne főnökeinek elgondolkodni: meddig használ a pártnak, az önkormányzati vezetésnek. Ez azonban az ő dolguk. Nekünk váltani kell ősszel: pártot, önkormányzatot, polgármestert és Ábel Attilát.  

vox

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5314679488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása