CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel szégyene

2019. március 27. 05:59 - csú

szemet_a_csm-ben_csepel_szegyene.PNGAz Európai Uniótól, a magyar kormánytól, és legutóbb a fővárostól kapott milliárdokból Csepel vezetői lebetonoztak mindent, ami ittlétük fontosságát bizonyítja. A gerincút fejlesztésének, az újabb szakasz építésének leállítása miatt azonban fontosabb lenne a volt Csepel Művek  Központi útját rendbe hozni, mert ott nagy a teher és személyforgalom. Itt kerülik el ugyanis a gépkocsik Csepel belvárosát. 

Ez a terület Csepel szégyene! 

Nem elég, hogy az omladozó épületek lehangolják az arra közlekedőket, a szemét, a kosz, a patkányok is undorítóvá teszik ezt a régen jobb sorsú környéket. 

rossz_ut_a_csm-ben_katyuk_2019-03.PNGAz itt haladó Központi úton óriási méretű pocsolyák, hatalmas kráterek mutatják az elhanyagoltságot. A Vöröskereszt hajléktalan szállója ebben a lerohasztott, elhanyagolt környezetben alig megközelíthető. Az ott még működő (és az önkormányzat számára iparűzési, és más adókat fizető) vállalkozások beszállítói immár tengelytörés veszélye nélkül nem érhetők el. Ezért, ezek az egységek azon gondolkodnak, hogy odébbállnak, mert rájuk is hátrányosan hat az elhanyagoltság, és félnek a fertőzések, járványok kialakulásától is!

Abból a sokmilliárdos plusz pénzből, amit sportpályákra, csarnokokra, virágágyásokra, játszóterekre, és egyéb túlpörgetett mániáikra fordítanak, jó lenne egy keveset a termelés fejlesztésére, a jövő bevételeinek megalapozására, nem utolsó sorban a higiéniára, és az esztétikára fordítani! 

HORVÁTH GYULA 

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr914705920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása