CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula nyílt levele Ábel Attila csepeli alpolgármesternek

2019. május 03. 05:55 - csú

abel_attila_szuper_fekvo_2.PNGSajnálom, hogy most titokban vigyorogva dörzsölgeted a tenyeredet, és kárörvendve nézed egy háromgyermekes családanyának a vergődését, miközben talán büszke is vagy  igazságtalan provokációidra, az ellenfeleiddel szemben alkalmazott kíméletlen leszámolási kísérleteidre

Horváth Gyula, a csepeli önkormányzat ellenzéki (DK) képviselője a következő nyílt levelet írta a kerületi kommunikációt irányító és felügyelő fideszes Ábel Attila alpolgármesternek:

Kedves Ábel Attila!
Nagy figyelemmel olvasom írásaidat, megjegyzéseidet, kommentjeidet, amit Bangóné Borbély Ildikóval kapcsolatban teszel. Látom, már Tamás Gáspár Miklóst is igyekszel becsatornázni érvrendszeredbe. Ez helyes! 

Kedves Attila! Két dologról van ám itt szó! Az egyik TGM tudósi moralizálása, aminek igazságához nem fér kétség. Ez egy elméleti embernek a tudománya magányában, a z általános értékekről megfogalmazott elméleti megközelítéséről szól. De, Kedves Attila ez a morális érték rád, Szilárdra, Borbélyra, Kövérre, Bayerre, és a többi fideszesre is vonatkozik ám! És úgy tapasztalom, mintha a ti térfeleteken elnézőbbek lennétek! Ez helytelen! 

A másik téma, pedig a

Te kommentálásod! A Te megjegyzésednek semmi köze TGM moralitásához. Érdekes Módon BBI szemében észrevetted a szálkát, de a magadéban, /magatokéban/ nem látod (mert nem akarod látni) a gerendát sem. Sőt!

Nagy szemtelenségnek tartom a tudósi moralitást és az ábeli gyakorlatot összemosni. BBI - valóban szerencsétlen - megjegyzése ugyanis egy űzött, igazságtalanul bántott fáradt ember elkeseredett reakciója volt az őt ért hosszú távú, méltánytalan támadásoknak, karaktergyilkossági kísérleteknek. 

Igen Attila, ezt lehetne úgy is értelmezni, hogy a Te, munkatársaid, és újságaid provokatív, embertelen, és igaztalan negatív kampányának elhibázott következménye. De Te ezt akartad! Hogy Ildinél bukott ki, az a véletlen műve, mert bármelyik csepeli ellenzéki képviselő, rátok veszélyesnek gondolt rivális, vagy a politikátokat bíráló ember eljuthatott volna hasonló kiboruláshoz, mert az volt a célotok, hogy ezt elérjétek. 

Sajnálom, hogy most titokban vigyorogva dörzsölgeted a tenyeredet, és kárörvendve nézed Ildinek (háromgyermekes családanyának) a vergődését, miközben tudod, (talán büszke is vagy rá) hogy a Te igazságtalan provokációid, az ellenfeleiddel szemben alkalmazott kíméletlen leszámolási kísérleteid is a kiborulás kiváltó okai voltak. 

Ha TGM általad ritkának tartott igazsága arra vonatkozik, hogy az embernek, embernek kell maradnia az embertelenségben is, és ezt nem csak az ellenfeleidre, hanem, rád (rátok) is vonatkoztatod, akkor enyhülne a benned élő gyűlölet az ellenfeleid iránt. 
Ha ezeket – és Ildi bocsánatkérését is - figyelembe vennéd akkor nem lenne mire büszkének lenned.

Horváth Gyula

Forrás: a levélíró önkormányzati képviselő Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3314800250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása