CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen tartós rohamot kapott a Favágó Idióták Eszement Szervezete

2019. május 21. 05:57 - csú

csillagtelepi_facsonk-2.PNGEzek utálják a fákat – írta valaki az egyik legnépszerűbb csepeli Facebook-csoportba. “Én meg őket” – válaszolta rá valaki, de ennél cizelláltabb hozzászólások is érkeztek a fotókhoz, amelyeket a Csepeliek csoportban osztottak meg a minap.  A csepeli kórós fanyűvés részleteiről a 21ora.hu számolt be:

A Radnóti művház előtt készült képeken jól látszik, hogy már megint teljesen egészséges fákat sikerült kivágni Csepelen a kulturális központ előtti parkosítás közepette.

Hogy lesz árnyas a park fák nélkül? Ki fog kiülni mondjuk egy könyvvel a tűző napra? – tette fel a kérdést ezek után egy másik csepeli, aki szerint egy park

árnyas sétányokat, füves részeket és legalább egymás mellé tett két széket jelent. Nem úgy mint a sétálóban másfél méterre egymástól az egy személyes karszék”.

Nehéz vele vitatkozni, ahogy azzal is, aki azt írta, “erre bezzeg van kapacitás, de a járdákra, autókra lelógó ágak gallyazására többszöri bejelentésre sincs”.

Számtalan helyen jön az információ arról ,hogy

radnotis_facsonk_1.jpgmennyire nehezen nevelhető fel az újonnan ültetett csemete, van is rá jócskán példa, akkor mégis hogyan lehet ezt az esztelen favágást hivatalból engedélyezni? – tette fel a kérdést egy csepeli.

Külön érdekes, hogy valaki pedig arról számolt be, hogy ha a Csepeli Hírmondó oldalon ír véleményt ezekről a tevékenységekről, akkor letiltják, vagyis a közpénzből kiadott önkormányzati újság Facebook-felületén nem jelenhetnek meg a csepeli közterületekkel kapcsolatos észrevételek.

A csepeli városvezetés faírtásairól legutóbb éppen azt írtuk meg, hogy negyven fát vágtak ki a Kis-Duna parton az oda tervezett focipályák miatt, és sajnos az sem áprilisi tréfa volt, hogy anélkül álltak neki a Kozmosz sétányi sportpark-beruházásnak, hogy az ott élőket megkérdezték volna erről, így mire kiderült, hogy a  lakók egyáltalán nem akarnak foci-, kosár- meg futópályát a zöld terület helyett, már sitty-sutty ki is forgattak 25 egészen fiatalt fát a helyükről.

Favágó Idióták Eszement Szervezete – alighanem erre az esetre is célzott  a Csepeliek csoport felháborodott kommentelőinek egyike.

Forrás: 21ora.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1714832954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása