CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Takács Mónika gondolatai a mai EU-s parlamenti választásról

2019. május 26. 05:34 - csú

takacs_monika_csepeli_polgarmester-jelolt-2019-04-09_1.PNGMa választunk. Nagyon fontos, hogy minél többen vegyünk részt és szavazatunkkal egy Európa-párti, demokratikus, ellenzéki párt listáját támogassuk!

Az EU alapértékei, úgymint az emberi méltóság, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság és az emberi jogok, ma Magyarországon naponta sérülnek. Utalok itt az ország megosztottságára, az ellenzék és a másként gondolkodók kirekesztésére, sőt kriminalizálására, az

állami médiából ömlő gyűlöletre és uszításra.

Mindezért a magát szabadságharcosnak hazudó kormánypárt felelős. Azonban a hatalom illiberális harca nem csak az ország határain belül zajlik. Az európai közösségünk is célpontja, csak mert ragaszkodik az alapvető szabályai, egyetemes értékei be- és tiszteletben tartásához.

Az elmúlt években Csepel fejlesztésére is jórészt uniós támogatásokból volt lehetőség, de nagyon sok megoldatlan probléma maradt még.

Ezért döntenünk kell: együttműködő szándékkal közelítünk az EU-hoz, vagy marad a hazugságokra építkező, álságos szabadságharc. Az utóbbiból csak vesztesen jöhet ki az ország, így a kerületünk is.

Olyan politikusoknak kell képviselnie minket, akiknek munkája által elérhetjük az európai szintű béreket, nyugdíjakat és a sürgőssé vált fejlesztésekre (például az egészségügy és az infrastruktúra területére) fordíthatjuk a felhasználható uniós támogatásokat. Ezért fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni, és szavazatukkal a demokratikus, Európa-párti ellenzéki erőket támogassák, Csepelen is.

Forrás: Takács Mónika Facebook oldala

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1914862022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása